Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
posiadam 15 orginalne bmw takie jak wzór m3 i sa w stanie dosc dobrym ale chciałem zapytac ile moze wyniesc i czy nie ma problemow z wypiaskowaniem i polakierowaniem lub nie wiem jak sie to robi felg na polyskliwy chrom. I jak wyglada potem ekspolaatacja. Czy to sie zapieka czy tylko maluje kilkukrotnie bezbarwnym.
Opublikowano

nie zrozum mnie źle, ale szkoda kasy na takie zabiegi z seryjnymi 15" - rozejrzyj się za jakimiś 17" w dobrym stanie i na to samo Ci wyjdzie, a efekt będzie lepszy

BTW - wzór z M3 w oryginale był tylko w rozmiarze 17", więc tym bardziej zastanów się czy warto

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
tak chciałem zrobic ale jak widze te 17 za 1800-2 tys to az mi sie nie chce smiac tragedia jednym słowem a jak juz widze te od m6 na e36 to niemoge wieś na maksa. A te moje wiem ze nie sa jakies specjalne ale pod wzgledem estetyki biją na łeb 90 % allegrowych cacek
Opublikowano

mam ten sam problem, z tym że je chce odnowić 17'' ale odpowiedzi nie mogę od nikogo uzyskać

( chce odnowić polerowany rant, potem zmatowić resztę felgi i to co zmatowiłem umalować na taki kolor jaki był , a rant oczywiście pozostawić polerowany )

Opublikowano
mam ten sam problem, z tym że je chce odnowić 17'' ale odpowiedzi nie mogę od nikogo uzyskać

( chce odnowić polerowany rant, potem zmatowić resztę felgi i to co zmatowiłem umalować na taki kolor jaki był , a rant oczywiście pozostawić polerowany )

odnowic rant tzn?? Miales juz polerowany?? Jesli tak to zacznij od papieru 1500 potem 2000 potem 2500 i na koniec pasta automax w granatowej tubce :)

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

odnowic rant tzn?? Miales juz polerowany?? Jesli tak to zacznij od papieru 1500 potem 2000 potem 2500 i na koniec pasta automax w granatowej tubce :)

tak rant mam polerowany

a nie wiesz moze jak się maluje felgi ???(bo rancik sobie chce obklejić a felgi umalowac)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie a moe ktoś mi udzieli informacji czy warto i czy jest mozliwe wypolerowanie standardowych felg 16 tej takich szprychówek do E-39 czy ma to sens najpierw papier a pozniej pasta i jaki tego efekt
Opublikowano
Panowie a moe ktoś mi udzieli informacji czy warto i czy jest mozliwe wypolerowanie standardowych felg 16 tej takich szprychówek do E-39 czy ma to sens najpierw papier a pozniej pasta i jaki tego efekt

o stary jeśli są to szprychówki to będzie w dużo roboty

dać się napewno da ale uważam że to nie ma sensu , za dużo pracy

chyba że felga ma rencik to jego spoleruj a resztę zostaw standardowo

Opublikowano
dzięki za opinie, tak myslałem ale chcialem poznac zdanie kogos innego, ma rant felga niewielki, ale musialbym zetrzec farbe z rantu zeby go spolerowac i boje sie ze nie ebdzie to ladnie jak tak zrobie po pierwsze nierowno chyba wyjdzie a po drugie moga byc odpryski chyba nie