Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie - czy występuje Sedan E46 w kolorze topbau (niebieski metalik charakterystyczny dla coupe 330 CI) ale z silnikiem Diesla 330 i na dodatek 4Drzwiowe?? Widziałem cudne Couopetki z 330 CI w tym kolorze - bajka poprostu. A nachodzi mnie na zakupu ale w dieslu.

Wie ktoś czy jest możliwe spotkać taką kombinacje seryjnie??

Opublikowano

mozesz kupic coupe w dieslu... ale one wychodzily po FL...

a z kolorem wydaje mi sie ze napewno wychodzily... zalezy teraz w jakiej ilosci...

pamietaj ze w bmw mam wersje individual i tu za odpowidnia oplata mozna wiele... wiec kolor lakieru tez...

jak sie nie myle jezdzi u mnie w miescie takie auto 4 drzwi diesel raczej 3.0 i po FL

Opublikowano
Na pewno jest ja oglądałem kiedyś 329d 4d przed face liftingiem i miał lakier imola red :) dość nietypowy czerwony :)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

Dokładnie chłopaki to chodzi mi o ten kolor

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=11012&start=0

(sorx dla Santion za urzycie jego autka:))

A czy to nie jest tak naprawde zwykły niebieski metalik tyl,e że do światła??

Choć i tak lukając na aukcjach, giełdach pełno jest granatowych a tego koloru w sedanie to nie widziałem (kombi jedno). W sumie wersja Coupety dość rzadka więc może ten kolor tylko dla nich był robiony..

Opublikowano
a tego koloru w sedanie to nie widziałem (kombi jedno).

Czekam wŁaśnie na kombi w tym kolorze 320d z 2001r (przed liftem) wersia indywidualna. Jeśli będzie ok to ją kupię. Jeśli ja nie kupię ( z innych powodów), a będzie ok, to dam znać :)