Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich ponownie. Nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam moje pytanie ale nie wiem co jest grane. Chodzi mi o to, ze podczas słuchania głośniej muzyki a zwłaszcza z dużym Basem to brzęczy coś w przednich błotnikach na wysokości głośników rozkręcałem już całośc i patrzyłem ale nie było nic podejrzanego. Co to może byc, strasznie to denerwujące :( Pozdro
BrillaNtrot- MałY DiabeŁ ::--::
Opublikowano
Moze to glsniki kolo nog ci ta tak trzeszczą?ja tez mam tak tylko ze i cała tylnia półka lata i nie wiem co z tym fantem zrobić bo psje i to cały efekt:(
Opublikowano

Miałem to samo. U mnie przyczyną była wiązka przewodów biegnąca w tym miejscu. Uderzała o błotnik i tak stukało pod wpływem głośniejszej muzy.

Usunąłem to wyciągając głośnik i wpychając tam kawałek gąbki co unieruchomiło wiązkę.

Dodam jeszcze, że u mnie słyszalne to było tylko na zewnątrz auta.

http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano
Dokładnie z zewnątrz stuka takie tryk tryk tryk.... Denerwuje mnie to, zmieniłem głośniki i to samo jest, jutro zobaczę może to te nieszczęsne kable bo co innego jeszcze :(
Opublikowano
Jak wyciągniesz głośnik i wsadzisz rękę w tą dziurę w kierunku przodu to wyczujesz wiązkę kabli.
http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem to samo. U mnie przyczyną była wiązka przewodów biegnąca w tym miejscu. Uderzała o błotnik i tak stukało pod wpływem głośniejszej muzy.

Usunąłem to wyciągając głośnik i wpychając tam kawałek gąbki co unieruchomiło wiązkę.

Dodam jeszcze, że u mnie słyszalne to było tylko na zewnątrz auta.

hehe, to samo mam, teraz już wiem co to :cool2:

Opublikowano
He he dzięki za radę :) dzisiaj rozbiorę :D To jest właśnie prawdziwe forum!! KONKRETNE, szybkie odpowiedzi... Pozdro Dla wszystkich zakochanych w BMW :modlitwa: