Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myślę, że nie zepsują Ci wyglądu auta :D Ja osobiście kupił bym oryginalne, ale tylko dlatego, że mam taką manie, że wszystko musze mieć oryg. :D Kup, kup...
:)
Opublikowano
Hej,całkiem fajne lampy,skromne,nie jakieś tam kosmiczne leksusy,pozatym cena całkiem przystępna,pewnie że oryginal to oryginał,no ale cena wtedy wieksza,ja bym kupił te,jeżeli chodziło by o przednie lampy wtedy myślał bym o oryginałach,pozdro
Opublikowano

Moje zdanie jest takie - zanim kupisz na allegro idź gdzieś do sklepu i zobacz jak to wygląda w ręce - pomacaj a potem kupuj. Chodzi mi głównie o to, żebyś się nie rozczarował jakością wykonania podróbek.

Pzdr.

Opublikowano
Moje zdanie jest takie - zanim kupisz na allegro idź gdzieś do sklepu i zobacz jak to wygląda w ręce - pomacaj a potem kupuj. Chodzi mi głównie o to, żebyś się nie rozczarował jakością wykonania podróbek.

Zgadzam się. Ciekawe jak tam jest z jakością wykonania. Ale jakoś tam nie zauważyłem odblasków (jak to już ktoś o tym wspomniał, tylko w innym poście). ;)

Opublikowano
:cool2: Fajne przypominają mi lampy z mojego poprzedniego auta - daewoo nexia sedan :mrgreen: Powaznie do daruj sobie i zaloz oryginalne.
Opublikowano
Właśnie szukam zeby zobaczyć real te lampki. Bo na obrazku sie ładnie prezentuja ale nie wiadomo jak to bedzie real.
Opublikowano
A ja dodam ze wogole mi sie nie podobaja, nie pasuja wedlug mnie do E36, takie odmladzanie na sile, lepiej kup oryginalne z bialym kierunkiem albo zamienniki tak wykonane a nie "clear". Takie moje zdanie, pozdrawiam :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam takie założone u siebie. Zobacz moją galerie jak chcesz. Generalnie ładne, mniej osób jeździ na takich, w porównaniu do m-pakietowych z białym kierunkiem. Ale np. zbiera się brud w nich z boku. Więc jakość gorsza. Zobacz foto i oceń.