Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie słyszałem ze jest możliwość sprawdzenia miernikim czy sondy sa sprawne moze ktoś wie jak to zrobić! z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
wlasciwie to nie mozna . bo to ze sada pracuje to jescze nic nie mowi , jej asymptota jest bardo warzna i czestotliwosc wykres pacy jest owiele bardziej skaplikowany a nizeli sie zdaje , pracujaca ale nie w calym pasmie i kicha nedzne osiagi ,a ze miernik ci pokaze ze dziala to tyko jeden z parametrow podstawowy , Przyklad mozesz zalorzyc sade uniwersalna od 1.4 do silnika 2.5 . auto bedzie chodzic miernik wykarze prace sinusoidy ale to bedzie przepasc pomiedzy praca i przyspieszaniem w stosunku do pracy i sinusoidy na orginalnej dedykowanej do 2.5 . te asymptoty sie nie pokrywaja !!!!
Opublikowano
raczej tak . i wtedy masz problem naprawde z glowy . A jak zaczynacie kopowac bo taniej bo urzywka bo moze bedzie dobrze bo podruba ale taka sama jak orginal albo leprza . to na koniec jak bym nabyl nowa w swevisie orginalna to bym tyle samo zaplacil i nie uzeral bym sie z nieuczciwymi sprzedawcami . To sa moje wnioski . Sam kiedys tak robilem i sie wyleczylem .Pomijam fakt odpowiednich wskazan z tego elementu (wczesniej o tym pisalem )