Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem mialem stluczke i pek mi tylko zderzak w miejscu tam gdzie jest halogen . czy istnieje mozliwosc sklejenie zderzaka? czy ktos ma namiaty czegos takiego w białymstoku?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżeli masz oryginalny zderzak, a nie z laminatu to można bez problemu pospawać bo tak się to nazywa i praktycznie nic nie traci on na trwałości i wyglądzie.

pozdro.

Opublikowano
mnie tez czeka spawanie, ale to gdzies za dwa tygodnie, po wyplacie ;) troche lakieru mi odprysło, wiec tak czy siak trzeba bedzie pomalować, a jak to bedzie u Ciebie to nie powiem, po prostu zobaczysz efekt końcowy i sam ocenisz :lol:
Opublikowano
zderzak aby był dobrze sklejony trzeba go kleić z obydwu stron i trzeba lakierowac, co do spawania zderzaków to mysle że w wiekszosci warsztatów blacharsko lakierniczych sa w stanie to zrobić , popytaj
Opublikowano

kup se gazete motor-dzis ją przeglądalem i tam piszą o naprawie pęknietego zderzeka gdy nie wymaga lakierowania.

pozdr

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!