Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie. chcialbym kupic bmw serii 3 z lat 2002 lub mlodszych, ale nie jestem pewien czy czasem w tych autkach bmw nie matuje juz blokady serwisowej- tzn. czy nie jest wymagane stawienie sie w servisie (autoryzowanym) na kazdy przeglad, bo inaczej auto po prostu stanie. slyszalem o podobnych checach, prosze wyjasnijcie czy to prawda, czy trzeba sie stawiac w serwisach na przeglady zeby auto po prostu nie stanelo w drodze... prosze o jak najszybsza odpowiedz. z gory dziekuje. :doh:
Opublikowano
Nie przejmuj sie to czysta bajka,kiedyś nawet słyszałem że w starszych modelach auto stanie jak zapali sie czerwona kontrolka od oleju :modlitwa: myślę że to podobna bajeczka
Opublikowano
Nie przejmuj sie to czysta bajka,kiedyś nawet słyszałem że w starszych modelach auto stanie jak zapali sie czerwona kontrolka od oleju :modlitwa: myślę że to podobna bajeczka

Ale chyba nie cisnienia oleju, bo po tym to napewno daleko nie pojedzie :)

Znam historię o rzekomej blokadzie dyfra w E31, jeśli się w porę nie pojedzie na przegląd, ale to ktoś źle zinterpretował LSD :)

Ciekawe, gdyby tak samochód stanął na przejeździe kolejowym, bo akurat właczyła mu się blokada serwisowa :mrgreen: