Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

WIEM WIEM POSZUKAJ SOBIE

ALE MOŻE KTOŚ PODPOWIE

KONTROLKA HAMULCA I ASC ZAPALONA

WYMIENIŁEM CZUJNIK ABS W TYLNYM PRAWYM KOLE

I SUPER JAKIEŚ 300m A POTEM SPOWROTEM TE SAME OBJAWY DWIE KONTROLKI SIE ZAŚWIECIŁY CZY MOŻLIWE ZE ZNOWU CZUJNIK ABS POLECIAL :search: :

Opublikowano

RACZEJ SIE NIE BAWIE W KUPOWANIE CZESCI Z ALEGRO SZCZEGULNIE CZUJNIKÓW (ELEKTRYKI)

CZUJNIK ZAKUPIŁEM W SKLEPIE NIE CALE 300 STO.TROCHĘ TO PRZERAZA SZCZEGULNIE ZA CZESTO NIE BYWAM W POLSCE WIEC ZOSTAŁO MI NA RAZE JEŹDZIĆ TAK

A POZATYM MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO

NA KLEMIE (+) JEST WEJSCIE NA KOSTKE DWA. DO CZEGO TO JEST

Opublikowano
A POZATYM MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO

NA KLEMIE (+) JEST WEJSCIE NA KOSTKE DWA. DO CZEGO TO JEST

W E39 jest klema pirotechniczna, która przy odpaleniu odłącza "+", aby zabezpieczyć przed pożarem.

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

dzięki wszystkim

-a gdze znajde ten modul i czy jest mozliwosci sprawdzenia samemu

-nastepne pytanko co do silnika

przy odpalonyn silniku po dluszej chwili oczywiscie na luze zaczyna drbac nie normalnie .

objawy te nie wystepuja za karzdym razem

wymienilem lape pod silnikiem ,oleju nie bieze wiec stan jest taki sam, szczegulnie przy rozgrzanym silniku.

Opublikowano
dzięki wszystkim

-a gdze znajde ten modul i czy jest mozliwosci sprawdzenia samemu

-nastepne pytanko co do silnika

przy odpalonyn silniku po dluszej chwili oczywiscie na luze zaczyna drbac nie normalnie .

objawy te nie wystepuja za karzdym razem

wymienilem lape pod silnikiem ,oleju nie bieze wiec stan jest taki sam, szczegulnie przy rozgrzanym silniku.

Jak drga to moze być np koło dwumasowe. Poczytaj o tym. Jest na forum mnustwo tematów. Użyj :search: Powinno wiele rozjaśnić. Pozdro