Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolegow, zalozylem oryginalne radio [kaseciak] .wszystko byloby ok,gdyby nie brak jednej kostki[ pod dolny panel, wyswietlacz] natomiast glowna kostka ktora wchodzi w radio jest ,i radio odpala ,ale coz gdy nie moge nic ustawic ! :mad2: przekopalem instalacje w obrebie radia i nic !! brak jakichkolwiek sladow po brakujacej kostce ! myslalem ze wycieta ,ale raczej nie. czy ktos mial cos podobnego ? pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Było już o tym. :search:

Dokładnie to nie pamiętam ale chyba musisz do ASO się udać po kabelek.

Widocznie twoje autko miało takie radyjko jakie ma moje.

Zwykłe i w jednym kawałku. A do takiego jest tylko jedna kostka i innej nie masz co szukać bo jej po prostu brak.

Wogóle temat audio w e39 to temat jak morze.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tylko główną. Tamta dodatkowa nie jest bardzo droga

Co do instalacji audio to nigdy nie jest oczywiste co będzie a co nie.

Np jeśli nie posiadasz zmieniarki cd to kabla do niej też nie ma co szukać.

Ja chciałem modyfikować audio ale cenię wygląd oryginału. Koszta mnie przeraziły i pozostało REVERSE RDS .

Dorobiłem sobie tylko wejście liniowe i podłączyłem discmana który leży sobie w schowku. Wyglądu nie naruszyłem.

A jakie tam miałeś radyjko?

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
zwyklego blaupunkta [ cd] ale uwazam ze oryginalne wyglada duzo lepiej i dla tego zalozylem bussiness rds , nawet mam z kostka wycieta z innego auta,ale coz brak mozliwosci wpiecia sie. pozdrawiam i dzieki kolego za informacje ! :arrow: