Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Ktoś ma chlapacze tylne? Jak się sprawują?

Tzn. jak sie brudzi tylna szyba?

Bo że się szybko i dokładnie brudzi to wiadomo... :lol:

I znalazłem w katalogu akcesoriów chlapacze,

kosztują niecałą stówkę, a pomyślałem, że powinny

znacząco pomóc... Co sadzicie?

Pozdroofka

TT

Opublikowano
Ja mam od momentu kupna i tylna szyba mi sie brudzi dosyć szybko mimo wszystko. Nie mam natomiast porównania jak by sie brudziła bez nich. Z pewnościa mocniej.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

kupilem bez chlapaczy, zamontowane tuz przed dlugim weekendem majowym. szyba brudzi sie duuuuuuuzo mniej:)

warto wydac te 80 zl an chlapacze - ostrzegam tylko przed montazem w bmw - kosztuje 134zl (sam montaz) :(

Opublikowano

A jak to wyglada na samochodzie.

Bo jak chcialem zamowic, to w serwisie delikatnie mi to odradzono,

mowiac ze "to sie panu nie spodoba"...

Pozdroofka

TT

Opublikowano
A jak to wyglada na samochodzie.

Bo jak chcialem zamowic, to w serwisie delikatnie mi to odradzono,

mowiac ze "to sie panu nie spodoba"...

...i dobrze Ci powiedzieli :!: wygląda to jak kupa i według mnie jeśli nie jesteś emerytem :wink: to Ci się to nie spodoba..

takie coś można se w żelazku zamontować albo w uno , pomijam fakt, że przy tego typu nadwoziu to dobrodziejstwo cudów nie zdziała

Opublikowano

moze nie wygladaa wspaniale i oszalamiajaco, ale tylnia szyba nadaje sie dzieki nim do uzytku.

jezdze glownie po miescie, wiec zeby ogolnie auto wygaladalo dobrze dwa razy na tydzie trzeba ladowac na myjni - a szcerze mowiac osstnio bylme gdzies w polowie kwietnia...

Opublikowano

Nooooo.... To jestem dwie stówki do przodu!!! :cool2:

To zaszaleje i kupie sobie... chromowaną końcówke rury... :mrgreen:

Od początku mnie korci...

Pozdroofka

TT

Opublikowano
moze nie wygladaa wspaniale i oszalamiajaco, ale tylnia szyba nadaje sie dzieki nim do uzytku.

jezdze glownie po miescie, wiec zeby ogolnie auto wygaladalo dobrze dwa razy na tydzie trzeba ladowac na myjni - a szcerze mowiac osstnio bylme gdzies w polowie kwietnia...

...tak... w jedynkach nadaje sie do użytku tylko środkowa część tylniej szyby , tyle widać w lusterku wstecznym a tam pracuje wycieraczka więc moim zdaniem to zbędny i średnio ładny bajer...

• 3 lata później...
Opublikowano
Czy chlapacze z E87 będą pasowały do coupe E82 ?

http://c.wrzuta.pl/wi4970/af827b320024cbc74e7b5f58/20110916984

e82 i e87 2-zderzaki m-pakiet czy będą pasować? sam oceń :) na moje oko NIE

ale ja bym do e82 nie zakładach chlapaczy to nie subaru :mad2:

no chyba że latasz boczkami po żwirku he he he :norty:

:cool2:

Opublikowano
no chyba że latasz boczkami po żwirku he he he :norty:[/b]

:cool2:

po żwirku, mam nadzieję, nie ale zimą różnie bywa :oops:

niemniej te z htb nie pasują do coupe, chociaż pionowy wykrój na zderzak się pokrywa to odstaje na dole, w miejscu mocowania :roll: