Skocz do zawartości

Wymiana zarowki podwietlenia przyciskow komputera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czyli najpierw musze radio wyjac? W tym problem ze nie moge go wyjac bo jest na jakies sruby!? :x

:shock:

Gdzie Ty widziałeś tam jakieś śruby ? Jak wyciągniesz radio to po prawej górnej stronie wnęki jest "wajcha", pociągnij do siebie a OBC wyjdzie.

Pozdrawiam

Gomes

Opublikowano

Niestety, nie wiem. Szukałem w necie z godzinę i nic nie znalazłem. Nie chcę nic sugerować, ale są tam dwie zaślepki, na pewno należy je ściągnąć, jeżeli pod nimi są śrubki to je odkręć, a potem ... no cóż, musisz improwizować.

Pozdrawiam

PS

Jak Ci się uda, to napisz. Mam takie samo radio.

Pozdrawiam

Gomes

• Członkowie klubu
Opublikowano
Nie chcę nic sugerować, ale są tam dwie zaślepki, na pewno należy je ściągnąć, jeżeli pod nimi są śrubki to je odkręć, a potem ... no cóż, musisz improwizować.
Też mam takie radio w E34. Odkręcasz dwie śrubki (torxem) ukryte pod zaślepkami i radio bez żadnych oporów powinno się wysunąć.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i