Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bmw740il, kluczyk z pilotem (dwa przyciski), kluczyk który używałem na codzień zginął, okazuje się, dwa następne nie działają, nie można ich zaprogramować bo alarm wyje. Alarm uzbroiłem z wkaładki zamka, ale nie mogę go przez wkładkę rozbroić. Co mam zrobić?
Opublikowano
bmw740il, kluczyk z pilotem (dwa przyciski), kluczyk który używałem na codzień zginął, okazuje się, dwa następne nie działają, nie można ich zaprogramować bo alarm wyje. Alarm uzbroiłem z wkaładki zamka, ale nie mogę go przez wkładkę rozbroić. Co mam zrobić?

A nie wyłącza się po przekręceniu kluczyka w stacyjce?

Opublikowano
chyba nic nie mozna z tym zrobić jedynie co, to wyciagnac bezpiecznik od alarmu (pod kanapą, tam gdzie są moduły i bezpieczniki, ale nie w czarnej skrzynce tylko obok, czarną skrzynkę trzeba wyjąć, a co najmnie dobrze odsunąć).i
Opublikowano

Hmm...a potem będzie temat "zniknęło moje E32 :cry2: " ...Ja bym nie pisał jak wyłączyć alarm,chociaż i tak już wiele jest na tym forum opisane.

To tak poza tematem.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Deaktywacja alarmu z instrukcji:

1.Otworzyć drzwi kluczykiem, alarm będzie wył przez 30 sekund.

2.Wsiąść do auta i przekręcić kluczyk w pozycję 1. Znów zacznie wyć alarm przez 30 sekund.

3. Z przekręconym kluczykiem w pozycję 1 czekać w aucie nie otwierając drzwi aż zgaśnie dioda (około 15 minut)

4. System nieaktywny.