Skocz do zawartości

Dziwne stuki z tyłu Touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja moze sie podepne pod temat, jak wymienialem oslony amorkow z tylu to mi mechanik podlozyl wlasnie pod jakies cos gumowo metalowego jakies podkladki (wczesniej mi strasznie stukalo z tylu) po tej (doraznej) naprawie stukac przestalo .. ale po przejechaniu ok 4kkm i 2 miechach na naszych kochanych dziurach samochod zaczyna sie coraz gorzej prowadzic .. poprostu nie czuje w zakrecie co sie dokladnie dzieje z tylem.. czy to moze byc to samo ?? poza tym mam z przodu jeden sworzen do wymiany - czy to moze byc rowniez to ??

wiem ze zagmatwalem to no ale ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Ja też, kolejny tds-ik w Klubie, i to jeszcze w kombi - super.

Pozdro - Krzysiek.

:) Ja też się cieszę, mam nadzieję, że już niedługo się zobaczymy na jakimś zlociku i obgadamy nasze Bumki przy kufelku :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam, odświeże temat, u mnie też pojawiły się jakieś dziwne trzaski i wykręcam głową i słycham, żone tez posadziłem z tyłu ale ona nic nie słyszy :shock: , nawet wlazłem pod samochod ale generalnie nie widze zeby cos się zlego działo z ta poduszką, czy można na oko ocenić stan tej poduszki :?: :?: I teraz pytanko czy może ktos z was zmierzył sie z wymianą samemu tej poduszki??? Dodam ze samochod pieknie trzyma sie drogi, nie "pływa", ogólnie zawieszenie choć twarde :x (wolał bym mieksze na nasze drogi) sprawuje sie dobrze. Stuki czy trzaski jakby od drzwi tylnych prawych dochodzą, przy przespieszaniu i hamowaniu tez to wystepuje ale nie zawsze, takze regóły nie ma ze jak go kołysam wciskajac i puszczajac gaz to stuka, poprostu raz stuknie czy zaczeszczy raz nie. Faktycznie jest to denerwujące, bo ma sie wrazenie jakby cały samochod pracował (tapicerka). Za niedługo jade znow na wies do szwagra a tamn mam kanał i duzo narzędzi wiec moze bym to zrobił samemu, co potrzebuje zeby sie zabrać do tego?

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW