Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem niedawno zamienniki tylnych lamp Depo (białe kierunki). Na pierwszy rzut oka po bezproblemowym montażu wszystko ok (ale niwestety widać niedoskonałości w wykończeniu, szczególnie ostre krawędzie i niechlujnie wykonanie "przejść" pomiedzy kolorami ale za 360 zł można przymknąć oko :worried: )

Przez dzien wszystko ok, ale problem pojawia sie wieczorem, przy zapalonych swiatłach widać "przebijającą" żarówkę w ten sposób, ze swieci sie delikatnie kierunkowskaz... i niestety lipnie to wygląda :evil: i jest tak w obu lampach.

Czy może ktoś ma podobnie z tymi kloszami??? Jeśli można to prosiłbym o wrzucenie zdjęcia świecacych lamp w nocy, sam juz nie wiem czy to reklamowac czy "to juz tak ma"

Dzieki

Opublikowano

kolega kupił Depo na białym kierunku ale do E-36 coupe no i przeswituje strasznie,ta żarówka wyglada jak landrynek w tych lampach

(niestety zdjec nie mam )

Opublikowano
Witam

Kupiłem niedawno zamienniki tylnych lamp Depo (białe kierunki). Na pierwszy rzut oka po bezproblemowym montażu wszystko ok (ale niwestety widać niedoskonałości w wykończeniu, szczególnie ostre krawędzie i niechlujnie wykonanie "przejść" pomiedzy kolorami ale za 360 zł można przymknąć oko :worried: )

Przez dzien wszystko ok, ale problem pojawia sie wieczorem, przy zapalonych swiatłach widać "przebijającą" żarówkę w ten sposób, ze swieci sie delikatnie kierunkowskaz... i niestety lipnie to wygląda :evil: i jest tak w obu lampach.

Czy może ktoś ma podobnie z tymi kloszami??? Jeśli można to prosiłbym o wrzucenie zdjęcia świecacych lamp w nocy, sam juz nie wiem czy to reklamowac czy "to juz tak ma"

Dzieki

hej,

kupiłem depo i były ok, nie było takiech przygód jak u ciebie,

reklamuj...

fakt ze nie są wykonane najlepiej ale po zamontowaniu tego nie było widać, niedociągniecia były od strony montażowej...

Opublikowano

ok, dzieki zareklamuje to.

P.S nie chodziło mi o zarówke kierunku tylko to, ze przy zapalonych swiatłach jakims cudem lekko swieci sie kierunek - to tak jakby "przegroda" wewnątrz klosza pomiedzy swiatłami a kierunkami przepuszczała swiatło :mad2:

A czy byłby ktos tak łaskawy i wrzucił fotke jak to wyglada jesli jest ok (zdjecie w nocy) bo przynajmniej bede miał argument przy reklamacji :modlitwa:

Opublikowano
kolega kupił Depo na białym kierunku ale do E-36 coupe no i przeswituje strasznie,ta żarówka wyglada jak landrynek w tych lampach

(niestety zdjec nie mam )

Zgadza sie te zarówki sa dobijajace dlatego tego syfu do e34 nie kupie

Opublikowano

chyba lepsza dobra uzywka niz nowe depo, albo zupelnie nowe lampy

co oryginal to oryginal

pozdrawiam,

darek

ps. na twoim miejscu w remach reklamacji - zwrot kasy

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269