Skocz do zawartości

amortyzatory tyl, ktore i czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Czy naprawde jest roznica sedan czy kombi?

Nie ma zadnej. Jak wsiadziesz z tyłu i dasz radę jechac samochodem to znaczy ze wszystkie amortyzatory mozesz założyć.

2. Monroe czy Bilstein ?

Pewnie ze Bilstein. Zartujesz sobie czy naprawdę nie masz pojecia? Ile razy użyłeś "szukaj" zanim założyłeś ten post?

3. Warto kupic ktorys z nich czy macie jakies inne pomysly ?

Mam wiele pomysłów. Przede wszystkim użyj jednak opcji "szukaj"

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Coś tanie te amorki.Ja się przymierzam do wymiany na tyle i z tego co udało mi się znaleźć w sklepach u znajomych po dobrej cenie to najtańsze są po wyżej 450zł.za szt.do touring bez nivo.
Opublikowano
nie mam nivo. Wyczytalem wczesniej ze Bilsteiny lepsze, ale zaciekawila mnie ich cena na allegro ... no i w aukcjach pisza ze niby oryginalne, wiec moze jednak nie sa oryginalne i dlatego tak niska cena.
Opublikowano
nie mam nivo. Wyczytalem wczesniej ze Bilsteiny lepsze, ale zaciekawila mnie ich cena na allegro ... no i w aukcjach pisza ze niby oryginalne, wiec moze jednak nie sa oryginalne i dlatego tak niska cena.

Tu sobie poszukaj amorków,gostek ma oryginaly.

http://www.mts24.com/

Opublikowano
skoro maszynka u diagnosty nie sprawdzi stanu zużycia amorów(połóżenie skośne) to kiedy wiadomo że już czas? u mnie wszystkie 4 oscylują około 48% i czuję że nie jest za wesoło -szczególnie z przodu...