Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ostatnio zabrakło paliwka w moim aucie :duh:

Od tego zdarzenia moja Beemka ma problem z obrotami.Dokładnie przedział 3-4 tyś obr.(przerywa i ciężko się wkręca)Co się mogło stać.

P.S.Czy mogła pompka zassać syfu z dna i przypchał się filterek.POZDRAWIAM

Opublikowano

Dzisiaj odpalam maszynę i nic się nie dzieje,wszystko jest w porzadku.

P.S.Dlazczego tak sie zachował silnik z tymi obrotami? :roll2:

Opublikowano
Przepływomierz masz szefku dobry? Napisz, czy masz gaz, czy wymieniałeś jakieś podzespoły itp. Nie każ nam zagadywać, takich problemów każdy z Nas ma setki, ale bez dokładniejszych wskazówek można równie dobrze napisać: sprawdź wszystko....
Opublikowano
ja tez tak mam ze na bęzynie gozej sie wkreca na te obroty co pisałem i tez będe msiał wymieni filter:) ale jeesli masz gaz to licz sie z tym ze wtryski no sa juz zaje...ne :) no jak wymienie liter paliwa i będze to samo to niewiem:) kupie srodek do czyszczenia wtrysków i zabaczymy:)
było e32 735 automat e34 524td automat, e36 320i , e36 323i perełka ;( automat, e38 740 i automat , e32 735 automat , e39 528i automat :) ,obecnie e39 520 i e39 523i e65 730d individual