Skocz do zawartości

woda pod wykladziną pasazera z tylu!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!!!! mam przeogromny problem, wlasnie dzisiaj zauważylem ze pod wykladzina z tylu (pod nogami pasazera lewa strona ) mam mnóstwo wody czy ktos moze wie skąd ta dolegliwosć.....pomocy!!!

z góry wszystkim dziekuje za podpowiedzi :(

joke12
Opublikowano
sprawdź czy gdzieś w okolicy tego miejsca nie ma zadnej dziurki w podłodze miałem to samo ale w oplu i unikałem jazdy po deszczu jak ognia z ta różnicą ze miałem wode pod praktycznie całym dywanikiem :cry2:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
bo fatycznie mam dziurki po dwie na strone, i jak sadze one byly pod dywaniki zeby je przyczepic niestety nie wiem jak sa głebokie(czy nie na wylot) z tym ze jest taka róznica ze z jednej strony jest ta woda :cry: :cry: :cry:
joke12
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zadne dziurki pod dywaniki!! cala buda pod spodem ma takie jakby korki spustowe - nie wiem jak to nazwac. spojrz od spodu czy ci ich nie brakuje, generalnie zajrzyj najpierw pod spod, zobaczy co i jak a pozniej na forum zadawaj pytania, moze nie masz polowy podlogi i sie dziwisz ze masz mokro. pozdro...
Opublikowano
bo fatycznie mam dziurki po dwie na strone, i jak sadze one byly pod dywaniki zeby je przyczepic niestety nie wiem jak sa głebokie(czy nie na wylot) z tym ze jest taka róznica ze z jednej strony jest ta woda :cry: :cry: :cry:

Dziurki na dywaniki mają byc! Takto jest jak ludzi ekupuja auta bez oryginalnych dywaniakow. Ide o zakład ze przytarłes gdzies dołem i masz dziure w podlodze

Xdrive

Koder

Opublikowano
a z przodu masz pod nogami sucho :?: sprawdz drzwi lewy tyl czy pod tapicerką- masz drzwi zaklejone pianką, czasem brak tej pianki powoduje że woda przelatuje do srodka auta
Opublikowano
widze ze niektórzy podchodzą bardzo emocjonalnie do pomagania innym (pozdro dla saku82pl....kierownica i kola sąna miejscu tzn ze pewnie i dziure w podlodze bym zauwazyl ciao!!!!!) :duh: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
joke12
  • 5 lat później...
Opublikowano

MaM podobny Problem. ostatnio Trochę padało I Mam Powódź W Aucie. z Drzwiami Już Zrobiłem. Ale Wydaje Mi Się, że Tyle Się Nie Wleje.

Pisze Z Telefonu,.Potem poprawie

Opublikowano
przestańcie z tymi dziurami w podłodze na 100% to nie są dziury w podłodze.Trzeba podkleić piankę która znajduje się pod tapicerką drzwi.Zdjąć tapicerkę podkleić piankę klejem np.patex fix i sprawdzić czy nie ma też uszkodzonych tych małych uszczelek na spinkach mocujących tapicerkę do drzwi bo jak się źle ułożą po ponownym montażu lub jeżeli ich tam nie ma woda też potrafi się dostać tą drogą do środka.