Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zanim podejmiesz się podnoszenia mocy upewnij sie czy masz nowe wtryski, filtry, olej. Jak to zrobisz możesz pobawić się z dawką i tez zrobi się poprawa
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Olej i wszystkie filtry mam nowe ale wtryski to nie.

a jakies inne sposoby na zwiekszenie mocy silnika niz dawkowanie paliwa bo na tym sie zabardzo nie znam?? zgory dziekuje

Opublikowano
Olej i wszystkie filtry mam nowe ale wtryski to nie.

a jakies inne sposoby na zwiekszenie mocy silnika niz dawkowanie paliwa bo na tym sie zabardzo nie znam?? zgory dziekuje

pytałem sie o takie rzeczy bo najpierw trzeba mieć pewność czy takie elementy na starcie przy modach aby nie potrzebują wymiany

jezeli myślisz o jakimś filtrze sportowym czy wywaleniu tłumików to na efekty nie licz. Reszce rzeczy to już fachowcy muszą ci zrobic

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Po upewnieniu się, że wszystko mamy sprawne pozostaje nam chip tuning :mrgreen: Ew. jeśli masz więcej mamony to pomyśl o swapie :twisted2: Takie 3.0d z np. E39 (zapomniałem nazwy kodowej :doh:) ładnie by śmigało :twisted2:

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano

Najprostszym i najlepszym sposobem na podniesienie mocy 524td jest jego sprzedaz :)

Pomysl o przesiadce na 525 tds badz 525i (m50 z vanos).

Pozdrawiam

Opublikowano
Najprostszym i najlepszym sposobem na podniesienie mocy 524td jest jego sprzedaz :)

Pozdrawiam

Dobre!

PawełH
Opublikowano

Pozdrawiam

Dobre!

To najlepsze i najrozsadniejsze rozwiazanie

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja bym z pompą nie proponował bo na dobre to nie wyjdzie, ale możesz spróbować założyć chłodnice zimnego powietrza (intercoller) może coś pomoże i jest najtańszym sposobem
www.trofea-sport.pl
Opublikowano
Czesc mam takie pytanie w jaki sposob mozna zwiekszc moc silnika Bmw 524TD??

:D

Niejaki forumowicz j0hnny2007 miał blendę która znacznie podnosiła osiągi i ostatnio kupił rewelacyjne magnetyzery i amulet od szamana... Jak dodał wszystkie procentowe, obiecywane przez producentów korzyści to wyszło mu że powinien mieć 500 HP :mrgreen: