Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam pytanie. Przeszukałem forum i znalazłem opis do przycisku na gałce kierunkowskazów przy kierownicy. Ale nie znalazłem nic o przycisku na gałce od wycieraczek. Na gałce oprócz rysunków z fazami wycierania szyby jest jeszcze strzałeczka skierowna w stronę kolumny kierowniy z literką S w środku

dusiłem to parę razy, ale nie było reakcji

wie może ktoś co to znaczy ?

Pozdrawiam

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
Opublikowano
U mnie to jest tzw. czyszczenie intensywne. Taki mini-program czyszczacy efektywnie szyby i reflektory. Korzysta z osobnego zbiornika na specjalny, wydajny koncentrat. Zbiorniczek w bezposrednim sasiedztwie zbiornika glownego na plyn do spryskiwaczy.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
W e34 przyciśnięcie gałki od wycieraczek powoduje intensywne zmywanie szyby jak również co pewien czas zmywanie reflektorów - tak mówi instrukcja, przełącznik od wycieraczek również słóży do ustawień cruse-control przyciśnięcie przywołuje ostatnią zaprogramowaną prędkość. Podejżewam że w e32 może być podobnie

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
(...) przełącznik od wycieraczek również słóży do ustawień cruse-control przyciśnięcie przywołuje ostatnią zaprogramowaną prędkość. Podejżewam że w e32 może być podobnie

W E32 do obslugi tempomatu jest osobna dzwignia.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
(...) przełącznik od wycieraczek również słóży do ustawień cruse-control przyciśnięcie przywołuje ostatnią zaprogramowaną prędkość. Podejżewam że w e32 może być podobnie

W E32 do obslugi tempomatu jest osobna dzwignia.

a to przepraszam :modlitwa:, ale z intensywnym zmywaniem byłeś pierwszy chyli czoła sługa uniżony :modlitwa: :lol: :lol:

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano

a tak - jest drugi pojemnik z płynem (ciągle pełen - sam o napełniłem)

Bardzo dziękuję - idę testować ...

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury