Skocz do zawartości

PROBLEM Z NERKAMI I ATRAPA! POMOZCIE :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam pytanie.

Kupilem do swojej E36 grudzien 96r. nerki po lifcie czyli od 96-98.

nie pasuja mi oczywiscie w moja atrape poniewaz stary typ, czy atrapa od modeli >96r. bedzie pasowac do mojej e36?

czy nie bo jest to jakis inny wymiar itp itd i nic nie moge z tym zrobic i nerek po lifcie nie zamontuje :/?

pozdrawiam i dizekuje za odpowiedz

Opublikowano
Jak masz szerokie nerki to i grill musisz miec tez na szerokie. Kup waskie nerki taniej cie wyniesie a te sprzedaj. Zaplacisz za nowy grill + malowanie nie wiem czy sie opłaca.
Opublikowano

no wiem wiem ale ten szeroki duzo ladniejszy :)

bo nie ma po lifcie nerek do 96r? tylkood 96 wzwyz sa takie ladne?

no to nic bede musial chyba atrape kupic i malowac co tam ze drogo ale jak ladnie bedzie :) dizeki i pozdro

Opublikowano
jak nie masz zamiaru sprzedawac grila to sprobuj moze jakos go przerobic, nie wiem czy sie da ale moze akurat. Jak kupisz to bedziesz mial spasowane idealnie. Ogolnie szerokie nerki nie pasuja do starszej atrapy. Sa tylko te dwa rodzaje jak juz mozna sie domyslic. a pozatym :search: bo jest wiele tematow o tym :cool2:
B M W
Opublikowano
jak nie masz zamiaru sprzedawac grila to sprobuj moze jakos go przerobic, nie wiem czy sie da ale moze akurat.

nie no do tego to raczej nie nakłaniajmy , zadnych prob spasowania

poprostu kup tą blache pod nowe nerki i cały komplet idealnie spasuje Ci się do twojego starszego auta

Efekt naprawde :cool2:

:twisted:

Opublikowano
oczywiscie ze nie mamy zamiaru do takiego czegos namawiac :hand: ale jezeli tak bardzo chce wcisnac nowsze nerki w tamtego grila to niech probuje,jak wyjdzie kiszka to kupi napewno :8) a jak zrobi dobrze to gratuluje zdolnosci :cool2:
B M W
Opublikowano
Kup atrapę po lifcie i tyle - nowy wszedł chyba w 1997 - jest wyraźna różnica - nowy ma więcej zaczepów na nerki. Tylko nie kupuj zamiennika - lepiej oryginał używany. Nowy wygląda znacznie ładniej - ja swój wymieniłem.
Opublikowano
Chłopaki dobrze piszą. :cool2: Popatrz za drugą atrapą, może uda się trafić w kolorze Twego autka. Poszukaj, może akurat. :roll2: