Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawać czy zostawić?

Ostatnio chodzi mi po głowie takie pytanie.

Samochód bezwypadkow,zadbany,stan techniczny b.dobry.

Jednak auto jest z rocznika '87.

Myślę nad kupnem nowszego modelu.

P.S.A może go odstawić do garażu i przykryć kocykiem? :roll2:

Opublikowano
jeśli masz miejsce w garażu i nie musisz sprzedawać zostaw czasami miło jest pojeżdzić starym poczciwym samochodem a gdy zawiedzie nowy stary bedzie zawsze pod reką jabym zatrzymał ja mam w garaży mojego starego fiata 125 i fajnie jest zrobić runtke po mieście w niedzielne popołudnie pozd.
Opublikowano

jesli stac Cię na kupienie innego auta bez sprzedawania tego co masz teraz to napewno nie sprzedawaj

:twisted:

Opublikowano

zakupić drógi to jest nic, trzeba utrzymywać oba

ubezpieczenia coraz droższe, przegląd tech. no i zawsze się coś wykluje to przy jednym to przy drugim.

Opublikowano
jesli stac Cię na kupienie innego auta bez sprzedawania tego co masz teraz to napewno nie sprzedawaj

:twisted:

Gorzej jesli jest na odrót ,,wtedy musisz sprzedac,,

Na nowszy model zawsze fajnie się przesiaś,, wiele radości to sprawia

Ja osobiście bym zostawił bo ze mnie taki troche pasjonat jest :wink:

[/code]

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano

Jak masz w ladnym stanie, zadbana i bez GAZU :lol: . E32 jest znacznie mniej na ulicach niz E38. Na twoim miejscu bym zostawil .

Pozdrawiam

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG

Opublikowano
Jak masz w ladnym stanie, zadbana i bez GAZU :lol: . E32 jest znacznie mniej na ulicach niz E38. Na twoim miejscu bym zostawil .

Pozdrawiam

A jeszcze mnie jest E23, a w dobrym stanie technicznym to już wogóle "Biały Kruk" :mrgreen:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

Pozdrawiam

A jak już jest z gazem to trzeba sprzedać?ja mam z gazem i mam trochę innych nowszych samochdów typu chrysler 300C ale jakoś swojej e32 w GAZIE!! nie chcę sprzedać..

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Lukasz735 jakbys dokladnie przeczytal to bys zrozumial ze slowa "i bez GAZU" byly dla zartu. To jest kazdego indywidualna sprawa czy ma gaz czy nie. Ja osobiscie sie na gazie "przejechalem" w bmw dlatego mam takie a nie inne zdanie. Nie po to BMW robi bardzo dobre samochody zeby pozniej zakladac gaz. Chyba ze ma sluzyc jako samochod do transportu czesci (brudny, zaniedbany, itp) ale na szczescie takiej jeszcze nie widzialem.

Pozdrawiam

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG

Opublikowano

Pozdrawiam

A jak już jest z gazem to trzeba sprzedać?ja mam z gazem i mam trochę innych nowszych samochdów typu chrysler 300C ale jakoś swojej e32 w GAZIE!! nie chcę sprzedać..

Fan Bmw i Chrysler na podwórku :worried: :wink:

A co do gazu to, to jest każdego indywidualna sprawa, miałem E32 730i w bardzo bardzo dobrym stanie, zamontowałem gaz i jeździłem i sprzedałem za bardzo dobre pieniądze :8)

Dobre kończmy z OT bo to nie temat o gazie w E32 :)

Opublikowano

a widzisz Darex mam tez inny samochód niz bmw z bardzo prostego wzgledu :mrgreen: Mogę Ci powiedzieć nawet dlaczego :norty: a mianowicie:jest to samochód z 2007r ktory miał pierwsza rej 27.08.07 więc stare nie jest.i jeżdżąc nim utrwalam sie w tym ze bmw jest najlepsze i nic tego nie przebije.czasami dobrze sobie zrobić jakąś odmiane żeby coś sobie uświadomic :D

wiesz kolego-ja też się na gazie "przejechałem" chodź nie tak do końca bo to była trochę moja wina :? ale było co było i tamta sytuacja mnie czgoś nauczył była to przygoda jeszcze z e30-stką :? ja gaz już miałem jak kupiłem e32 i troche ubolewam nad tym,czasami mam chęć wyciągnąć instalacje ale zastanawiam się czy to coś zmieni :?: sam nie wiem...

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i