Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
:cool2: Edytowane przez dumik
Opublikowano (edytowane)
bardzo ladnie jaka tam kradziez bmw ma nas w dupie i nie ma mapy na polske to poco mamy kupowac. :D

Jasne, skoro nie ma mapy Polski do E60 to cyt: "poco mamy kupowac" :duh:

A skoro mapy zachodniej Europy to też "poco mamy kupować", co nie?

...

Edytowane przez macznik
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
wspolczuje policji w domu najszybciej sprzedal Cie ktos z formuowiczow a to juz bardzo nie ladnie jak sie ma wsrod wlascicieli beemek kapusia :nienie:

Albo ktoś z policji ma bemkę i tu zagląda.

Osobiście mam oryginał i przynajmniej nie muszę się bać.

Opublikowano

Co wy pleciecie, post napisany 24 stycznia a poprawka ze słowami "wczoraj wpadła" napisana 25 stycznia, czyli wpadli w ten sam dzień w którym się wpisał na forum. Nie ma takiej możliwości żeby policja tak błyskawicznie w ciągu jednego dnia ustaliła dane osoby z forum, uzbierała na niego dowody i uznała że trzeba mu zrobić nalot, ani tez nie zrobili tego tylko na podstawie jednego wpisu na forum.

Kolega widać już doświadczony "handlarz" i się w końcu uzbierało...

Opublikowano

Jasne że najbezpieczniej jest mieć oryginał. Ale najfajniesi są tacy co to znajdą pirata w sieci i pragnąc poklasku rozprowadzają go dalej publicznie. Tak łatwo jest zobić sobie samemu kuku...

...

Opublikowano

Bajki. Ktoś się za dużo filmów naoglądał

Ilu z was ma ori windowsa?? Zapewniem was że na 100 osób na forum tylko jedna ma.

Jakoś jeszcze do nikogo policja nie zawitała.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bajki. Ktoś się za dużo filmów naoglądał

Ilu z was ma ori windowsa?? Zapewniem was że na 100 osób na forum tylko jedna ma.

Jakoś jeszcze do nikogo policja nie zawitała.

Coraz więcej ludzi korzysta oryginalnego Windowsa jak i innych oprogramowań.Ja kupiłem sobie nawet oryginalna mapę Navteqa za 109eur i jakoś przeżyłem.I nie kupuję oprogramowania np. Windowsa dla policji tylko aby być w zgodzie ze swoim sumieniem i nie okradać kogoś kto włożył dużo pieniędzy w opracowanie systemu czy mapy.

Ciekawe gdybyś Ty wyprodukował jakiś ,program próbował go sprzedawać i żyć z tego a koledzy nie kupowali by bo można ściągnąć z netu.

Powinno być tak ,że nie stać mnie to używam tańszego czy dostępnego za darmo lub wcale.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Chociaż ściągną przetestować i ew. wtedy decydować o zakupie to można zrozumieć.
Opublikowano

I jeszcze mi napisz że jak ściągniesz i przetestujesz to po tygodniu komisyjnie niszczysz taką płyte i walisz do serwisu kupić ori.

Bzdury.

Jak znajdziesz stówe na chodniku to idziesz na policje i oddajesz??

Z całym szacunkiem, albo jesteś nienormalny albo głupi.

Opublikowano (edytowane)

Kolego "bartek_p"

niepotrzebnie tak się bulwersujesz. Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana: każdy z nas (ja też) zachowuje się w życiu dobrze, mniej dobrze, i źle. Ale też każdy z nas powinien zdawać sobie sprawę kiedy popełnia coś złego i nie chwalić się tym publicznie, nie popisywać się swoim "sprytem" i "zaradnością", nie kusić innych do wspólnictwa. Świadczy to bowiem albo o braku szacunku do samego siebie albo o zwykłej głupocie (bo tak łatwo narobić sobie samemu kłopotów...).

Czyn nieetyczny pozostaje takim bez względu na to jakie korzyści nam przyniósł. Koniec, kropka.

I jeszcze jedno -

dlaczego nie możesz uwierzyć że są tutaj inni i piszesz cyt. "bzdury", "jesteś nienormalny albo głupi"..?

Edytowane przez macznik
Opublikowano
Zgadzam się z tobą w 100%, ale co do softu ściąganego na próbę z netu to nie przekonasz mnie że jest on rzeczywiście tylko na próbę.

Jasne że to nie jest na próbę tylko na wieki wieków... Ale jak pisałem wcześniej: co innego jest czerpanie (nieetyczne!) osobistych korzyści z możliwości jakie daje dzisiaj Internet, a co innego rozpowszechnianie, publikowanie, namawianie, stręczenie itd. wiedząc jeszcze że jest to prawnie zabronione.

Opublikowano

1/ JA NIE HANDLIAZ!!!

2/ ZOBACZYLEM TE LINKI NA NA UKRAINSKIM FORUM BMW!!!

3/ HCZIALEM PODZIELICZSZE Z WAMI ALE TRUDNO!!!

4/ NIC MNIE NIE ZROBILI BO NIE ESTEM HANDLIAZEM I NAWET WINDOWSA MAM ORIGINALNEGO!!!

5/ PROSZĘ O ZAMKNIENCZIA TEGO TEMATU!!!

6/ MYSLE ZE 99PROCENT Z WAS MA JAKIS PROGRAM NIELEGALNY W KOMPIE!!!

:mad2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
I jeszcze mi napisz że jak ściągniesz i przetestujesz to po tygodniu komisyjnie niszczysz taką płyte i walisz do serwisu kupić ori.

Bzdury.

Jak znajdziesz stówe na chodniku to idziesz na policje i oddajesz??

Z całym szacunkiem, albo jesteś nienormalny albo głupi.

Wszystko zależy od człowieka, ja np. zassałem wersję 2007 i jeden dzień testowałem po czy ją wyrzuciłem bo kiepska.Nową kupiłem bez testowania bo dostałem od Nawtqa odpowiedź na nurtujące mnie pytania.

A jeśli chodzi o 100zł na chodniku to jak dotąd nie znalazłem ale mogę Ci powiedzieć że kilkakrotnie zwróciłem zbyt dużą resztę wydaną w sklepie i jakoś żyję :mrgreen: