Skocz do zawartości

Jakie lampy na tył zamiast oryginalnych przyciemnionych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie zastanawiam sie nad zmiana tylnych lam w swojej e30

szukałem troszkę na ten temat ale co znalazłem to już linki nie działały do poszczególnych lamp i zastanawiam sie nad tymi z allegro

a dokładnie te:

http://moto.allegro.pl/item295682367_lampy_tylne_bmw_e30_88_91_red_smoke_promocja.html

co możecie powiedzieć o nich

i doradźcie czy zmieniać na te czy może na inne

czekam na wasze propozycje

aha fota obecnych lamp jest tutaj:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=71503&postdays=0&postorder=asc&start=15

Edytowane przez kick
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj chłopie to nie jest dobre miejsce żeby podawać takie linki. Jak przejrzysz forum to szybko się zorientujesz że jedyna reakcja po takim poście będzie zjazdem za agrotuning ;) Ja Ci to stanowczo odradzam. Oryginalna wąska lampa ma niesamowity urok. A jak zadbana to w ogóle poezja. Zapomnij o wynalazkach z allegro. Wypoleruj sobie swoje lampki i będziesz i milion razy bardziej zadowolony, i zaoszczędzisz trochę $.

Pozdr

Opublikowano
Oj chłopie to nie jest dobre miejsce żeby podawać takie linki. Jak przejrzysz forum to szybko się zorientujesz że jedyna reakcja po takim poście będzie zjazdem za agrotuning ;) Ja Ci to stanowczo odradzam. Oryginalna wąska lampa ma niesamowity urok. A jak zadbana to w ogóle poezja. Zapomnij o wynalazkach z allegro. Wypoleruj sobie swoje lampki i będziesz i milion razy bardziej zadowolony, i zaoszczędzisz trochę $.

Pozdr

O przepraszam - teraz doczytałem, że na tej aukcji to jest szeroka lampa :lol: :lol: :lol: Tymbardziej nie :mrgreen:

Opublikowano

czyli radzimy wszystkim aby pozostali przy oryginalnych lampach ??

a mi radzisz usunac lakier do przyciemnienia??

Opublikowano

tylko oryginalne "lampionki" te co wstawiłeś wyglądają jak pół......zza krzaka ale nie martw się są jeszcze takie co wyglądają jak cała.......zza krzaka

PS.U siebie w okolicy mam kolesia co "stjuningował" sobie BMW e30 318 w wąskiej w dodatku...co tam że ma te lampy z tyłu i te angel eyes z przodu...to jeszcze nic...przemalował na jaskrawo zielono-czarno..tzn. dach i słupki czarne reszta zieleń,.zderzaki z allegro jakieś płuugi do śniegu, dwa wydechy WM-sport..ale...fakt z obydwu dymi....ale gwoździem programu jest przedłużona maska w celu zrobienia tzw. bad-look'era/ a z tyłu tylni pas w miejscu na rejestracje zaspawany i wykitowany...

szczerze...gdy zobaczyłem to ...."coś"....myślałem że mi serce pęknie..i jak go widze....mooje oczy :jawdrop: :worried:

ale niestety nie da mu sięchyba wytłumaczyć

normalnie UFO

Opublikowano

hmmm co do lakieru...

trochę mi wstyd pisać ale jużtaką kupiłem i mam przyciemnione z tyłu...nawet w miarę wygląda ale jak już to wolałbym mieć całe czerwone....i z czasem ja sam zamierzam to zmienić...czerwone wyglądajną fajnie..szczególnie pasują do ciemnych kolorów...

Opublikowano

hmmm co do lakieru...

trochę mi wstyd pisać ale jużtaką kupiłem i mam przyciemnione z tyłu...nawet w miarę wygląda ale jak już to wolałbym mieć całe czerwone....i z czasem ja sam zamierzam to zmienić...czerwone wyglądajną fajnie..szczególnie pasują do ciemnych kolorów...

ja wlasnie tez kupilem juz taka z przyciemnionymi i chce to zmienic

i nie wiem co zrobic aby sie nie wypuscic :)

Opublikowano

Bystry - szybko załapał :P

Szeroka lampa wygląda ładnie, jak jest na czerwono pomalowana. Ale jak mówię - pasta lekko ścierna, szorujesz na błysk i będziesz zadowolony ponad wszystko :mrgreen:

OT: Bono - jeśli kupisz sobie odpowiednio mocno zielone okulary to jak będzie przejeżdżał Twój sąsiad to go nie będziesz widział :mrgreen: No tylko minus będzie że cały świat będzie się zdawał yyyyyy INNY :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Bystry - szybko załapał :P

Szeroka lampa wygląda ładnie, jak jest na czerwono pomalowana. Ale jak mówię - pasta lekko ścierna, szorujesz na błysk i będziesz zadowolony ponad wszystko :mrgreen:

OT: Bono - jeśli kupisz sobie odpowiednio mocno zielone okulary to jak będzie przejeżdżał Twój sąsiad to go nie będziesz widział :mrgreen: No tylko minus będzie że cały świat będzie się zdawał yyyyyy INNY :lol: :lol: :lol:

HAHA....na tym świecie jest jeszcze wiele innych pięknych "widoków" hehe///

myślę czy przypadkiem nie kupić jakiegoś maluszka i mu przydzwonić przypadkiem... :twisted2: :twisted2: znow trafi na złom......bo biMMa ze złomu była wzięta i "odrestaurowana"(mogę tak napisać bo od podstaw robiona.) szkoda że nie na oryginał...ehh

Opublikowano
Witajcie zastanawiam sie nad zmiana tylnych lam w swojej e30 (...)

wklejaj fotę swoich obecnych lamp, to będzie wiadomo, czy jest sens ruszać, czy nie

pzdr

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
ja wlasnie tez kupilem juz taka z przyciemnionymi i chce to zmienic

i nie wiem co zrobic aby sie nie wypuscic :)

aby sie nie wypusicic?

:?:

No nie ważne :P Ale jeśli spodobał Ci się pomysł czerwonych lamp to zajrzyj tutaj:

http://e30.bmwdiy.info/red-tails/index.html

a panowie takie czerwone lampy (szczególnie kierunki) to chyba nie bardzo z przepisami zgodne... no chyba że jesteśmy w US i A :)

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano
a panowie takie czerwone lampy (szczególnie kierunki) to chyba nie bardzo z przepisami zgodne... no chyba że jesteśmy w US i A :)

Jak wstawisz pomarańczową żarówkę to nie powinieneś mieć kłopotów.

Opublikowano
to ja wprowadzę trochę kontrowersji, bo chciałbym założyć coś takiego:

http://allegro.pl/item297634412_lampy_tylne_nowe_bmw_e36_coupe_led_black_diody_.html

i co wy na to?

Teges, majonez... :shock: Podoba mi się!! :worried:

Edit:

Widzę, że już wylicytowałeś :D Koniecznie przyślij fotki jak to wygląda, bo powiem Ci, że prezentują się super!

Nie wieże własnym oczom! Liczyłem, że mnie ktoś ostro pojedzie, że tylko oryginały itd. I nawet drugi raz się zastanowiłem, czy przelać gościowi kasę :twisted: jak poczytałem wasze posty.. no ale aż takie wpływu na mnie nie macie, żeby zmienić zupełnie to co mi się podoba.

Mam nadzieje, że moja furka nie będzie zaliczała się do wiejskiego tuningu, a fotki napewno przyśle, jak tylko dostane pake i będe miał czas zamontować!

http://www.ee.pw.edu.pl/~andrzem1/bmw/ - moja Bumcia ;)

http://www.ee.pw.edu.pl/~andrzem1/bmw/spalanie.gif

Opublikowano

No a ja jak postawie obok siebie oryginały i te, to powiedzieć nie mogę aby oryginały były wyszukane czy wogóle ładne. Od tęcza kolorów, czerwone, pomarańczowe, białe... zwykład lampa bez uroku.

Kwestia gustu :)

http://www.ee.pw.edu.pl/~andrzem1/bmw/ - moja Bumcia ;)

http://www.ee.pw.edu.pl/~andrzem1/bmw/spalanie.gif

Opublikowano
No a ja jak postawie obok siebie oryginały i te, to powiedzieć nie mogę aby oryginały były wyszukane czy wogóle ładne. Od tęcza kolorów, czerwone, pomarańczowe, białe... zwykład lampa bez uroku.

Kwestia gustu :)

:cool2: dokładnie - bez uroku

:duh: