Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ile wytrzyma dol silnika 18is??? fabrycznie ma 140 koników. Wytrzyma 200??? jezeli nie to ile??? co robiliscie z tymi silnikami??? :?:
Opublikowano
moj ma 240 000 mniej nie ma ale moze miec wiecej, chodzi super.

koledze bardzie chyba chodziło o Km ... do ilu można podnieśc... a nie o przebieg... chociaz tak sformułował że nie wiadomo

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Ile wytrzyma dol silnika 18is??? fabrycznie ma 140 koników. Wytrzyma 200??? jezeli nie to ile??? co robiliscie z tymi silnikami??? :?:

Jak chcesz uzyskać 200 KM w is-ie ? Oczywiscie wiem że sie da i tak dalej , ale jak ty sobie to zaplanowałeś ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Witamy w świecie chaosu!!! Dziękujemy dziękujemy dziękujemy za potrójne, potrójne, potrójne znaki interpunkcyjne ! ! ! A co mi tam, tam, tam ! ! !

Drogi Tomku, jesteś na forum od pewnego czasu, więc powinieneś znać pewne reguły obowiązujące tutaj. Jeśli chcesz zapytać o bardziej ekstremalny tuning silnika m42 to zrób to po polsku :mad2:. Były pewne projekty uturbiniania m42 i możesz znaleźć o nich tony informacji na supertajnej i jakże mało popularnej stronie: SUPERTAJNA STRONA INFORMACYJNA. Nie podawaj linka nikomu - niech to będzie nasz sekret! A poza tym :search: :doh:

Opublikowano

sory za te znaki :roll: to sie juz nie powtorzy. tak chodzi mi o "KM". kolega bawi sie w takie rzeczy i chodzilo mu o jakas turbinke, a co i jak wiecej nie wiem. Kazal sie tylko dowiedziec czy wytrzyma.

Pozdrawiam

Opublikowano

mowisz chcesz 200 KM :) przypadkiem znalazlem ogloszenie IS ktory ma 180 KM :)

BMW 318 IS PILNIE 8 stycznia 2008

rok 1990

Samochód zbudowany od podstaw w 2007r do MPRC nadaje się też do GSMP, PPZM lub KJS itp.

Silnik 2L 4cylindrowy moc 180KM .

Komputer SMT6.

Most krótki ze szpera ok.40%

Solidna klata w pełni rozbudowana.

Nowe amortyzatory i sprężyny bilstein .

Nowe tuleje w wahaczach, klocki, tarcze .

Przewody hamulcowe i paliwowe poprowadzone w środku.

Ważny przegląd i OC do 29/11/2008

6 felg , 8 slikow i ok. 12 innych opon

Zapasowa chłodnica , półosie , amorki , sprężyny i dużo innych części...

Auto przejechało kilka rund ralycrossu i Barbórkę Warszawska bez dzwonów ani dachów.

Drugie miejsce rundzie Mistrzostw Europy Rallycross.

Samochód z bardzo dużym potencjałem do wygrywania

Cena: 23.900zł

:)

Bardzo Mądry Wybór :)

-OO=[][]=OO-

Nie sztuka zabić muche przednią szybą :)

Sztuka zrobić to boczną :D