Skocz do zawartości

Ile wyrtzyma????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ile wytrzyma dol silnika 18is??? fabrycznie ma 140 koników. Wytrzyma 200??? jezeli nie to ile??? co robiliscie z tymi silnikami??? :?:
Opublikowano
moj ma 240 000 mniej nie ma ale moze miec wiecej, chodzi super.
Opublikowano
moj ma 240 000 mniej nie ma ale moze miec wiecej, chodzi super.

koledze bardzie chyba chodziło o Km ... do ilu można podnieśc... a nie o przebieg... chociaz tak sformułował że nie wiadomo

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Ile wytrzyma dol silnika 18is??? fabrycznie ma 140 koników. Wytrzyma 200??? jezeli nie to ile??? co robiliscie z tymi silnikami??? :?:

Jak chcesz uzyskać 200 KM w is-ie ? Oczywiscie wiem że sie da i tak dalej , ale jak ty sobie to zaplanowałeś ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Witamy w świecie chaosu!!! Dziękujemy dziękujemy dziękujemy za potrójne, potrójne, potrójne znaki interpunkcyjne ! ! ! A co mi tam, tam, tam ! ! !

Drogi Tomku, jesteś na forum od pewnego czasu, więc powinieneś znać pewne reguły obowiązujące tutaj. Jeśli chcesz zapytać o bardziej ekstremalny tuning silnika m42 to zrób to po polsku :mad2:. Były pewne projekty uturbiniania m42 i możesz znaleźć o nich tony informacji na supertajnej i jakże mało popularnej stronie: SUPERTAJNA STRONA INFORMACYJNA. Nie podawaj linka nikomu - niech to będzie nasz sekret! A poza tym :search: :doh:

Opublikowano
  • Autor

sory za te znaki :roll: to sie juz nie powtorzy. tak chodzi mi o "KM". kolega bawi sie w takie rzeczy i chodzilo mu o jakas turbinke, a co i jak wiecej nie wiem. Kazal sie tylko dowiedziec czy wytrzyma.

Pozdrawiam

Opublikowano

mowisz chcesz 200 KM :) przypadkiem znalazlem ogloszenie IS ktory ma 180 KM :)

BMW 318 IS PILNIE 8 stycznia 2008

rok 1990

Samochód zbudowany od podstaw w 2007r do MPRC nadaje się też do GSMP, PPZM lub KJS itp.

Silnik 2L 4cylindrowy moc 180KM .

Komputer SMT6.

Most krótki ze szpera ok.40%

Solidna klata w pełni rozbudowana.

Nowe amortyzatory i sprężyny bilstein .

Nowe tuleje w wahaczach, klocki, tarcze .

Przewody hamulcowe i paliwowe poprowadzone w środku.

Ważny przegląd i OC do 29/11/2008

6 felg , 8 slikow i ok. 12 innych opon

Zapasowa chłodnica , półosie , amorki , sprężyny i dużo innych części...

Auto przejechało kilka rund ralycrossu i Barbórkę Warszawska bez dzwonów ani dachów.

Drugie miejsce rundzie Mistrzostw Europy Rallycross.

Samochód z bardzo dużym potencjałem do wygrywania

Cena: 23.900zł

:)

Bardzo Mądry Wybór :)

-OO=[][]=OO-

Nie sztuka zabić muche przednią szybą :)

Sztuka zrobić to boczną :D