Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej.odpowietrzona ,bez termostatu i się grzeje.na wolnych obrotach przy otwartym korku temperatura nawet nie dojdzie do polowy.zakręce korek i sie zaczyna gotowac i weże puchną.czy to uszczelka .524 TD
Opublikowano
kolego zobacz sobie czy nie masz wody na bagnecie od oleju, ewentualnie w zbiorniczku wyrównawczym. Mi wcześniejszy też się tak grzał, wymienił chłodnice i jak ręką odjął
www.trofea-sport.pl
Opublikowano

Jak weze puchna to niestety ale bedzie to przynajmniej uszczelka. Ale sadze jednak, ze niestety trafilo rowniez i glowice.

Miluś jakby byla Ci potrzebana to daj znac na PW. Wiem kto moze miec sprawdzona glowice

Opublikowano

Witam

mialem podobny problem w swojej 524 spodziewałem się najgorszego ale doszedłem do tego: weżyk który idzie z chłodnicy do zbiorniczka byl poprostu zatkany (ten con idze lewa strona komory silnika) przedmuchalem pod ciśnieniem umnie pościło dopiero 8bar :duh: i auto przestalo sie grzac. Tylko podkreślam że moze to byc to ale ni musi bo umnie nei kopcila. i nie kopci do tej pory :]

Opublikowano
WITAJ . JA MIALEM TEN SAM PROBLEM W SWOJEJ BMW GRZAłA MI SIE TAK SAMO JAK TOBIE. TYLKO ZE JA MIAłEM BMW W BENZYNIE I PADłA MI POMPA WODY . POMPA W BMW MA WIRNIK Z JAKIEGOś TWORZYWA I BARDZO CZęSTO TE WIRNIKI SIADAJAą RADZE TO SPRAWDZIć MOZE TO TO BYć :dance: