Skocz do zawartości

czyszczenie skory...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich...mam male pytanko odnosnie skory...czym sie ja czysci i konserwuje...dziekuje z gory za odpowiedzi
Opublikowano
Z tego co sie orientowalem dobre jest mydlo z woda. Ja teraz mam taka specjalna paste do mycia skory ktora kupilem na targach w gdansku, nie pamietam jak sie nazywa ale sprawdze i napisze. Po umyciu zawsze trzeba skore zakonserwowac. Goscie od skor twierda ze nie ma co szukac jakiegos srodka, podobno najlepszy jest ten z bmw, sami go uzywaja w swoich autach i polecaja ludzia do aut roznych marek. Po zimie tez sobie go kupie i przetestuje. Jest dosc drogi(100zl).
Opublikowano

polecam środek do pielęgnacji skór z ASO, kosztuje chyba 98zł ale jest najlepszy, po nim skóra jest nawilżona, miękka, i nie błyszczy się, tak jak po wszystkich inny środkach

a do czyszczenia polecam również oryginalny produkt BMW piankę, koszt chyba mniej niż 30zł a wyczyścisz wszystko idealnie, żadne mydło z wodą nie dorówna, a łatwo się stosuje

aha i kupuj w ASO, bo na allegro jest drożej!!!!!

Opublikowano
Ja mam jasna tapicerke i czyscilem ja mydlem i woda, ogolnie bylem zadowolony ale sprawdze ta pianke z aso.
Opublikowano
  • Autor
dzieki za pomoc...juz zamawiam z bmw...:))