Skocz do zawartości

stuki w tylnum zawieszeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam . od pewnego czasu jade po jakis wybojach (dziury . progi na ulicach) slysze stuki w tyle z prawej strony zobaczylem ze amortyzator mi pociek olejowy ale jeszcze nie dokonca przy wiekszych wybojach dosyc glosno stuka . czy w tylnim zawieszeniu sa jakies tylejki do wymiany lub cos podobnego . no i jakie kupic anortyzatory ? nie drogie i dobre . a wymieniac trzeba 2? jesli poszedl bym calokowicie amorek to by sie bujala "[BAD]" tak mi sie wydaje . prosze o porade!!!moje autko to 318 tds
Opublikowano
Podłączam się do tematu - u mnie amorki są dobre, ale jak jadę po dziurach, coś mi się z tyłu tłucze, też po prawej stronie - kolega powiedział mi że to jakaś guma pod amortyzatorem - ile w tym prawdy- i jak to się nazywa -ile kosztuje i czy wymienia się samo, czy przy okazji wymiany amortyzatorów.?Pomóżcie :modlitwa:
masqo
Opublikowano
  • Autor
kurde dzis podnosilem samochod kolo sciagalem kurde zadnej tam gumy nie widzialem ale troche jest tulejek gumowych . i nie wiem czy wymieniac amorki czy moze jakies tulejki w zawieszeniu HELP!!!!!
Opublikowano
zacznij raczej od gum wszystkich. trudno jest okreslic co ci puka jak sie nieslyszy. przewiez goscia co robi zawieszenia i niech wezmie ja na trzepaki. powinno pokazac to i owo
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
Ja pare dni temu wlasnie musialem wymieniac tuleje gumowo-metalowe z prawej strony (tył) koszt takiej tuleji to +-50zł. Jest nawet temat na forum o tym problemie.