Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.motoallegro.pl/item297439250_bmw_e36_318i_polecam_.html

Czy ta e36 warta jest zainteresowania?Niby wszystko wydaje sie OK, ale ta cena jakas taka podejzana.A nie bardzo widzi mi sie jechać ok 60 km, bo tyle mam ze swojego miasta do Łodzi.Na fotkach wygląda w porządku.Jutro będe dzwonił do sprzedającego ale wczesniej chciałbym zapoznać sie z opinią osób,które sie znają na bmw :] Bo ja niestety nie znam sie na autach tej marki.Może ktoś z Łodzi zna ten samochód i mógłbym coś wiecej o nim powiedziec?

Opublikowano

60 km? Pakuj sie i jedź obejrzeć. Nic niezastąpi oględzin na miejscu.

Ja jeżdziłem po 200 km ogladać auta, fakt że czasem na marne.

Z tych zdjęć ciężko coś powiedzieć

Co do ceny - szyby na korbkę, stalowe felgi, szare zderzaki no i niewiadomo w jakim jest stanie technicznym ale z tym pytaniem to zadzwoń do sprzedającego.

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem, ze byle E36 z korbami z przodu :jawdrop:

Jedz obejrzyj, lepiej kupic auto na mniejszym wypasie w dobrym stanie, niz wypasionego zloma. Dobrze zebys zabral ze soba kogos kto zna sie na autach i Ci ja poogladal skoro Ty masz o tym male pojecie.

Co do zdjec, to mam wrazenie, ze zderzak przod wisi od strony pasazera i maska jest lekko oklapnieta, tzn nie pokrywa sie z linia blotnikow,

Opublikowano

Auto wygląda zachęcająco z uwagi na swoją oryginalność. Nie zachęca (moja opinia) kolor tapicerki

Nawet nie wiedzialem, ze byle E36 z korbami z przodu

Ja mam klimatronic, komputer na pokŁadzie, podgrzewane lusterka, zamki i spryskiwacze... a szyby na korbki

Opublikowano
Dzięki Panowie za opowiedzi ;] Jak tylko wyjde z pracy to dzwonię do właściciela,żeby umówić sie na oględziny auta.@Pawelos o autach pojęcie mam, tylko,że o Bmw nie za bardzo, bo dopiero zaczynam się interesować tą marką.Pojadę i zobaczę co i jak :D
Opublikowano
pojedziesz to zobaczysz co i jak bo po fotkach to mozna powiedziec tyle co nic a 60km to co to jest ... raptem 1h jazdy (takiej bardzo bardzo wolnej jazdy z korkami)
Opublikowano
Ja kiedyś rano dzwoniłem do kolesia w sprawie oględzin auta mówił ,że spoko mam przyjechać jade 250km w jedną stronę gdy jestem na miejscu dzwonie do niego by się dokładnie dogadać jak do niego dojechać a On mówi ,że to już nie aktualne .... ręce opadają ... 60km to pryszcz ;)
Opublikowano

To w 94 były już immobilisery i kiera ze znaczkiem?

Cena - hmm - to jest kompletny golas (no poza poduchą), stan techniczny nieznany - więc realna. Jak ktoś chce mieć realny niski przebieg, dobre wyposażenie i samochód wychuchany, to musi nieproporcjonalnie więcej zapłacić.

Opublikowano

Ja bym odpuscil takiego golasa, zderzaki mozna jeszcze pomalowac, ale krecenie korbka to juz porazka.

Poszukaj czego z lepszym wyposazeniem, napewno cos sie trafi.

Opublikowano
Cena jak najbardziej normalna,auto słabo wypasione,94rok,przebieg jest drugorzedny,jesli wszystko w miare ok to brac.Czasy gdy e36 kosztowało nie wiadomo ile dawno minely,a to,ze korby z przodu to co z tego?pozdro
Opublikowano
To w 94 były już immobilisery ?

tak byl immobiliser juz we wczesniejszych nawet rocznikach nie wiem dokladnie kiedy wszedl ale '93 juz go ma

Opublikowano
może i troche golas ale cena jak na ten rocznik to troche atrakcyjna :roll:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
atrakcyjna?mysle ,ze normalna.95rok e36 sprzedałem za 12tys.......dwa lata temu.pozdro