Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM KTO POLECI KOGOS GODNEGO CZLOWIEKA ZEBY POJECHAC Z NIM I KUPIC E39 Z SILNIKEM TDS LUB 2,8 . NIE ZADNEGO HANDLARZYNE CWANIACZKA CZY DORABIAJACEGO NA BOKU CO BYL KILKA RAZY. AUTO MA BYC DOBRE I TAK NA AUTO OK 6000 EURO. NAJLEPIEJ Z POZNANIA LUB WARSZAWY.
Opublikowano
szukaj w Okolicy Hamburga to chetnie ci pomoge zalatwic wszelkie formalnosci weryfikacje Ks,odczyt z kluczyka itd itp aale widac ze chcesz jakies scie...o kupic ktore bedziesz pchal od szopy do szopy , Zdolnosci finansowe zdradzaja zamiary kupujacego moze taniej bedzie cos na Zlomowcu dostac bo za 6ke to cosik podchodzi mi pod tego pokroju auta
Opublikowano
witam tak całkiem w ciemno to nie ma co wybierać się musiałbyś u kogoś znajomego zatrzymać na parę dni i poszukać w gazetach w miejscowych ogłoszeniach to może uda ci się kupić autko z pierwszej ręki ja taki właśnie kupiłem jeżdżę rok i na razie jest wszystko ok życzę powodzenia i dobrego zakupu :D
Opublikowano

za 6 tys euro to kupisz bez problemu ładne E39 w TDS. Ja we wrześniu kupiłem TDS z pierwszej ręki od właściciela (lekarz) gładką w automacie z 17 felą nowymi gumami. Auto pełny servis do końca. Nawet kabinówki nowe siedziały :lol: Przebieg malutki nie napiszę ile bo zaraz polecą teksty typu nie prawdziwy oszukany itd. Dla mnie pewniak. Autkiem zrobiłem 15000 km i bez zarzutów. Bardzo zadowolony chociaz jak jechałem to TDS wogóle nie brałem pod uwagę wziąłem bo:

1 idealny stan

2oryginalny przebieg

3pierwsze ręce

4dokumentacja

5dobra cena

W woli ścisłości dałem 5,500 euro rok 98 pażdziernik. Defekt jakie były to łącznik stabilizatora, końcówka kierownicza lewa, klocki tył, pęknięta szyba czołowa (kamień) ale i tak z nią śmigam bo pęknięcie mało widoczne od strony pasażera. Można więc kupić spoko auto za około 6tys euro. Pozdrawiam