Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

dziś kolega zauważył że gdy cofałem u niego pod domem nie świecą mi światła cofania:(nie wiem dlaczego i kiedy zgasły:(swieciły jeszcze pare dni temu bo cofałem pare razy w ciemności więc widziałem że się zapalaja a teraz nic:(zarówki są ok!co jeszce może by przyczyna?POZDRAWIAM:)

(OO( )( )OO)
Opublikowano

Sprawdź jeszcze bezpieczniki. Ewentualnie u mnie kiedys sie wypieła wtyczka pod samochodem przy skrzyni biegów odpowiadająca za te światła i najprawdopodobniej to będzie to, sam tego nie poprawiałem więc szczegółów tej akcji nie podam...

Najgorsza z wizji to że kable sie gdzies w zgięciu klapy poprzerywały, ale tego bym narazie nie brał pod uwage..

pzdr

Opublikowano

Sprawdź dobrze wtyczke od czujnika na skrzyni.

Ja niepotrzebnie kupiłem czujnik cofania bo okazało się, że przetarł się kabelek właśnie przy wtyczce.

W razie czego chętnie odsprzedam czujnik :D

Opublikowano
A mi świecą światła cofania, tylko że komputer wskazuje że nie działają, komunikat Rucklicht defekt czy coś takiego. Może na to macie złotą poradę.
E 36 320i '96