Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam do kupienia ladny kaplet tapicerki skorzanej za dobra cene tylko jest jeden problem. W moim aucie mam poduszki w przednich drzwiach a ta tapicerka jest z auta bez poduszek, wiec moje pytanie czy mozna to jakos przerobic??
RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano

a ja mam tez poduszki w tylnych drzwiach i przylaczam sie do pytania

bo tez chetnie bym kupil sobie skorke

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
To bedziesz mial wiekszy problem hehhe

podwójny :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

No na bank jest tak ze ten boczek jest jakos specjalnie skontruowany, tylko ja tak sobie mysle czy nie da rady wykozystac tych welurowych boczkow a sama skore przelozyc czy cos w tym stylu hehe.

Najlepiej jak by sie znalazl ktos kto cos takiego juz robil

RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano

No na bank jest tak ze ten boczek jest jakos specjalnie skontruowany, tylko ja tak sobie mysle czy nie da rady wykozystac tych welurowych boczkow a sama skore przelozyc czy cos w tym stylu hehe.

Najlepiej jak by sie znalazl ktos kto cos takiego juz robil

RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano
Ja obszywałem u siebie tapicerkę skórą i boczek jest tak skonstruowany, że jest w nim specjalna klapka która, podczas wyszczelenia poduszki się otwiera nie ma tam żadnego szwa.
Opublikowano
Czyli moge zdjac skore z boczka bez poduch i przelozyc do mojego starego??? Fajnie by bylo tylko nie wiem czy to takie proste jak sie wydaje
RAZ BMW ZAWSZE BMW