Skocz do zawartości

Zamiana E36 Touring 323 1997 na M3 1994.Proszę o radę...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zamiana E36 Touring 323,z sekwencyjnym gazem,z M pakietem na M3 1994 rok,w bardzo dobrym stanie.Proszę o radę co robić?
Opublikowano

jak jest biała albo różowa to nie warto... :)

Na serio to zapomniałeś napisać cokolwiek o tej m3, no i o swoim wozie. Wg mnie jeśli ta m3 jest w dobrym stanie to zawsze warto. Ale chyba nie jest taka fajna jak chce ją zamienić na zwykłą.

Opublikowano
jeśli chodzi o mój samochód to najwazniejsze wiadomości napisałem wyżej i napisałem jaki stan tej mki i pytam czy warto się zamienić.ale co ty możesz o tym wiedzieć jak jeździsz 518 w kombi...
Opublikowano
masz rację. czuję się taki maluczki przy TOBIE :modlitwa: o magnificencjo, wybacz mi że śmiałem się do CIEBIE odezwać. :modlitwa:
Opublikowano

wybaczam paziu,wiem,że jesteś maluczki przy mnie i bardzo doceniam to,że znasz swoje miejsce w szeregu.

P.S.Na przyszłość.Jeśli się nie znasz i nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu,bo to pytanie było skierowane do osób,które wiedzą coś o Mkach,a ty do nich nie należych.See Yaaa

Opublikowano
o wielki :modlitwa: , wybacz, że znów zabieram głos gdy sobie tego nie życzysz, oczywiście masz rację tak twierdząc i jednocześnie nie mając pojęcia na czym się znam a na czym nie, podziwiam twoje zdolności telepatyczne :modlitwa:
Opublikowano

o jak Ci dziękuję że mi wybaczyłeś, normalnie moje życie znowu nabrało sensu... Tylko podstawowe pytanie: za co? :) a, chyba za te wrzutki do mnie mi wybaczyłeś... Fajnie :)

PS - czyżby rapa...?

Opublikowano

A teraz na serio. Po takich tekstach:

...ale co ty możesz o tym wiedzieć jak jeździsz 518 w kombi...

P.S.Na przyszłość.Jeśli się nie znasz i nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu,bo to pytanie było skierowane do osób,które wiedzą coś o Mkach,a ty do nich nie należych.See Yaaa

powinieneś coś tu napisać... Jak jesteś tak wspaniały i "mondry" to wiesz co.

Opublikowano
Paziu jak bym wiedział to bym nie pytał,ale nie napisałeś nic konkretnego i po tym wnoszę,że się nie znasz i dziwi mnie to,że zabierasz głos w sprawie kompletnie Ci obcej.
Opublikowano

oj widze że masz jakieś zaciemnienie... A może to w twoim przypadku trwałe?

1. Na pytanie : zamiana E36 Touring 323,z sekwencyjnym gazem,z M pakietem na M3 1994 rok,w bardzo dobrym stanie.Proszę o radę co robić?

Nie da się nic konkretnego odpowiedzieć bo samo pytanie jest niedokładne. ale ja się przecież nie znam bo jeżdżę 518 i do tego w kombi, ble.

2. wrzutkami które cytowałem wyżej nic nie wskórasz, poza obrażaniem ludzi (w tym wypadku mnie, chociaż początkowo mnie to rozbawiło). Nie uważasz, że powinieneś przeprosić? domyślam się że savoir vivre to dla ciebie coś obcego, a nie powinno tak być, przynajmniej na tym forum. :nienie:

Opublikowano

Marco - sam sobie jestes winien. Ty zacząłeś kłótnię(no może sprzeczkę)

Wontek-trochę nie elegancko wykluczyłeś Marco z dyskusji.

Co do zamiany, ja bym się nie zamienił. Ale co ja mogę wiedzieć skoro mam dziecko, psa, narty i potrzebne mi kombi.

Dziwne, ale pytanie Wontka zrozumiałem mimo, że studia skończyłem siedem lat temu.

Opublikowano
Marco - sam sobie jestes winien. Ty zacząłeś kłótnię(no może sprzeczkę)

Wontek-trochę nie elegancko wykluczyłeś Marco z dyskusji.

Nie zacząłem żadnej kłótni tylko poprosiłem o jaśniejsze sformułowanie pytania, no w każdym razie widać co osiągnął autor tematu - całe mnóstwo odpowiedzi :)

Opublikowano
zamiana E36 Touring 323,z sekwencyjnym gazem,z M pakietem na M3 1994 rok,w bardzo dobrym stanie.Proszę o radę co robić?

Co robić ?? Zamienić się. Jak możemy Ci doradzić co chcesz jak nie wiemy do czego samochód Ci ma służyć. Pytasz się czy się opłaca ?? Sprawdź w ogłoszeniach.

Mamy Ci opisać ile kosztuje eksploatacja ?? Napewno drożej niż eksploatacja 323. Najlepiej to zadzwoń do sklepu z częściami i się popytaj.

Chcesz jeździć ekonomicznie ta M3 ?? Jak chcesz założyc gaz to dowiedz się czy wogóle można, bo tam jest inaczej zbudowany dolot. Oczywiście założenie 2 generacji mija się z celem.

Opisz jakoś M3 to Ci powiemy czy się opłaca czy nie

A tak poza tym lepiej przeproś Marco, bo to Ty zacząłeś sprzeczke, no a ostatnio Admin nie toleruje chamstwa na forum i możesz dostać Banana.

No i na przyszłość to bardziej precyzuj swoje pytania.

Opublikowano
wontek ty chyba jestes malo doinformowany,internet to kopalnia wiedzy o BMW M3 i twojej trojce jest tyle info ze glowa puchnie ... to tak jakby kogos spytac czy isc gdzies na pieszo czy jechac rowerem,zadajesz smieszne pytania :lol:
bede mogl wyprzedzac
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jak chcecie sobie pogadać w ten sposób to na innym Forum. :x

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.