Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów i mam do Was pytanie. Czy ktoś wymieniał baterię w kluczyku? (bo chyba coś takiego tam jest) Mam e46 2002 i ostatnio zauważyłem, że auto słabo reaguje na wciskanie zamknięcie i otwierania drzwi.
Opublikowano
w dokumentacji auta jest napisane, że kluczyk sam się ładuje i nie wymienia się baterii (ma akumulator ładowany przez pętlę indukcyjną zamontowaną w stacyjce)

BMW X3 3.0d LCI

było:

BMW 3 E46 330d - ten silnik to poezja !

Audi A6 quattro 2.5 TDI- silnik specjalnej troski

Audi A4 1.8 Turbo 200 PS.., b.mile wspominam

Opublikowano
Dzięki za podpowiedź. Co więc mogę zrobić aby działało to lepiej? Dłużej powinien siedzieć w stacyjce? A może czas wymienić ten akumulator?
Opublikowano
ja wlasnie mam taki, i jak bylem w servisie to facet pytal czy jezdze w dlugie trasy, bo jesli nie to kluczyk nie ma czasu sie naladowac, wiec zmienilem na nowy koszt ponad 500zl, pozdrawiam
"gaz to byl w oswiecimiu a nie w BMW"...
Opublikowano
ja wlasnie mam taki, i jak bylem w servisie to facet pytal czy jezdze w dlugie trasy, bo jesli nie to kluczyk nie ma czasu sie naladowac, wiec zmienilem na nowy koszt ponad 500zl, pozdrawiam

A nie lepiej było zatankować z tyle i pojechać na wycieczkę :wink: ??

Opublikowano
tez o tym myslalem ale predzej czy pozniej musial bym dorobic, jak nie zamkne z pilota to alarm nie dziala samochod stoi pod blokiem, pelno lepkow sie kreci... i sam wiesz
"gaz to byl w oswiecimiu a nie w BMW"...