Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cos ciagnie mi prad - mam pobor 0,17A po zamknieciu samochodu ...

robilem testy i doszlem do tego ze jak wyjme pod kanapa bezpiecznik f30 - innenbebeuchtung - to pobor spada do 0,05A- czyli wraca do normy...

i teraz - innenbebeuchtung to oswietlenie wnetrza - ale jak wyjme ten bezpiecznik to nie dziala mi centralny zamek :?

ma ktos jakies pomysly ...

Opublikowano
cos ciagnie mi prad - mam pobor 0,17A po zamknieciu samochodu ...

robilem testy i doszlem do tego ze jak wyjme pod kanapa bezpiecznik f30 - innenbebeuchtung - to pobor spada do 0,05A- czyli wraca do normy...

i teraz - innenbebeuchtung to oswietlenie wnetrza - ale jak wyjme ten bezpiecznik to nie dziala mi centralny zamek :?

ma ktos jakies pomysly ...

A lampka w bagażniku świeci? Poza tym zaraz po zamknięciu te wszystkie przyciski itp świecą... nawet zegary jeśli masz jakiś błąd... to ciągnie spokojnie te 0,2 A czyli 2,4 W. Sprawdzałeś na pewno po długim czasie? Bo to trzeba po zamknięciu kilka minut sprawdzić najlepiej...

Pozdrawiam

Opublikowano
Aaaaa, widzisz, chłop to u nas ciemny...To może któryś z mikrowyłączników przy klamce Ci się powiesił? Tam jest dosyć syfiaście a one maja krótki skok, więc o zablokowanie nietrudno.... Może zamek grzeje cały czas?

Jak przy minus -15tu klamka go poparzy to znaczy ze to napewno to :zlosc: :wink:

Mi też kiedyś coś prąd ssało,,,potrafiło w 3 dni akumulator rozładować :?

Nie wiem co to było,,,sytuacja trawała jakieś 2 tygodnie,, potem usterka sam ustąpiła,, tak jakby jakiś przekażniki puścił

Potem auto mogło stać i 2 miesiące i akumek się trzymał

Mi wydaje się że to ktoyś przekażnik się skleił i nie puszcza :? ale pewny nie jeste,, ma twoim miejscu pokolei powłanczał i powyłanczał bym wszystkie urządzenia w aucie,, może któreś z nich nie jest wyłączone i cały czas ciągnie prąd,,, np choćby to ogrzewanie zamka

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.