Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy we wszystkich modelach e32 z KLIMATYZACJA jest filtr kabinowy.Zakupiłem ten filter próbowalem wymienic ale nic takiego tam niema :jawdrop:

szukałem go w okolicy miecza dmuchawy koło chłodniczki klimy. :?: tam gdzie on powinien byc

.Pozdrawiam. :D

Opublikowano
teoretycznie powinien byc w kazdej ale wiem ze wielu mechanikow nie wkladalo go tam ja u siebie tez nie mialem a zalozylem i pasowal

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Nie jest we wszystkich autach... Jak zajrzysz w miejsce miecza to jeżeli jest cała czarna obudowa to filtra nie ma - jeżeli filtr jest to wyjmujesz miecz i jeszcze taki kawał plastiku przeważnie kremowego koloru pod którym jest miejsce na filtr...
Obecnie AUDI S4 QUATTRO... do BMW wrócimy na wiosnę
Opublikowano

a ja dodam tylko że filtr kabinowy pojawił się od 1991 r. - przynajmniej ja takich danych sie doszukałem gdzieś w necie.

Wcześniej nie było. na 100% w modelach z 1989 :) - bo kolega takowy posiada, bardzo bogato wyposarzony, tempomat, klimatronic etc. ale bez filtra...

obecnie Alfa 156 GTA SW