Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój syn, Patryk ma lat 9. Interesuje sie motoryzacją i wie bardzo dużo (jak na swój wiek). Jest też bardzo spostrzegawczy. Taki mały geniusz motoryzacyjny :norty: Dorastał w wielu samochodach, jednak w tej chwili jest najbardziej zadowolony z przemieszczania się BMW.

Otóż dzisiaj, po zaparkowaniu samochodu, wsiedliśmy do windy a Patryk mówi do mnie tak:

- Tato, wiesz że w samochodzie nie jest najważniejsza moc, ani wygląd ani jakość ? - ja na to - Taaaak ?? - zdziwiony - A co ?? - pytam. On na to - Przyjemność z jazdy !!!

Co wy na to hehehe...

BMW - przyjemność z jazdy..

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Ty poczekaj aż dostanie prawko (no jeszcze kilka lat będzie) - jak mu przyjemność sprawia jazda jako pasażer, to jako kierowca będzie w nim spał :lol:

Oby nie w czasie jazdy. Czasami spotyka się paru takich amatorów jazdy, co zdarza im się to :twisted2:

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano

Jak widać główne hasło BMW "Radość z jazdy" nie jest wyssane z palca :lol: Zauważają to nawet dzieci :D

He he. Widać syn zna się na rzeczy. Panfil dobrze mówi. Trochę inwestycji i może będziemy mieli nastepcę Roberta :lol:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'