Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

musze zalozyc hak do swojej niuni...jaki hak polecacie czy sa jakies lepsze i gorsze :roll:

Czy zalozyc odkrecany hak :roll:

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
kup oryginalny - czesto sa na allegro za 100 pln kompletne ;) ladne skladane

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Ale przecierz to trzeba zakladac....

Zle zaloze zapne przyczepke az kiedys zostawie ja w tyle :doh:

Na allegro nie ma hakow do BMW :cry2: szukam jeszcze na google jak ktos wie gdzie sa tanie haki to prosze o info.

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
przeczytaj moj post ;) ---- jak to nie ma hakow - nawet oryginalny masz :D

Opublikowano

:duh: kurde nie zauwazylem Twojego linka

wiesz moze jak sie go montuje?Trzeba cos wiercic czy cos takiego?

Kurde potrzebne mi to jest juz zamontowane w sobote :mad2:

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

No wiesz, na poxipol to nie za bardzo ;) A tak poważnie to proponuję Ci wizytę w firmie która to robi, ceny montażu nie są zbyt wygórowane a będziesz przynajmniej miał pożądnie założone i nie będziesz się bał żadnych przeglądów itp.

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano
:duh: kurde nie zauwazylem Twojego linka

Kurde potrzebne mi to jest juz zamontowane w sobote :mad2:

chcesz sam sobie ten hak założyć?? żebyś tylko naprawde kiedyś nie zostawił przyczepy w tyle :twisted2:

moze lepiej daj "stówkę" i niech Ci koleś od haków to zrobi....

ale Decyzja należy do Ciebie :P

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano

Wlasnie wiem ze samemu to trzeba czasu troche a i przyczepe zgubic pozniej to nie bedzie wesolo :|

Orientujecie sie moze co to za hak na allegro jest do e30?

Jak sie go montuje czy trzeba do niego cos jeszcze dokupic?

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Ten hak prezentowany na allegro w linku powyżej montowałem sobie sam. Montaż jest dziecinnie prosty. Na zdjęciu pokazana jest sama główka haka (mam nadzieję że sprzedajacy ma resztę). Belkę poprzeczną, której nie ma na zdjęciu montuje się w miejscu zderzaka, a zderzak montuje się do tej belki. Wszystko pasuje idealnie. Dotakowo wywierca się cztery otwory. Miejsca gdzie trzeba nawiercić były delikatnie zaznaczone u mnie na karoserii. Teh hak pasuje idealnie, a jak odepniesz prezentowaną na zdjęciu główkę nie widać że masz założony z tyłu hak. Nie kupuj polskiego badziewia! Za swój hak dałem 200zł. Ten wygląda na okazję po warunkiem że oferta jest kompletna.
Opublikowano

wlasnie zeby byl tyko kapletny...a nie wiesz moze kto ma do sprzedanai hak taki jak na allegro?

naisalem do gascia maila ale pewnie dopiero jutro odpisze.

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

no wiec dzwonilem do niego....za hak chce 300zl jest kapletny byl zalozony na aucie z niemiec...

prosze o odpowiedz czy sie oplaca go kupic czy targowac sie i najlepiej do jakiej ceny zeby zjechal?

Bo powiedzial ze te chaki chodza po 400-500zl :jawdrop:

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

no nieraz trafiaja sie okazje po 100-200 pln na allegro ale 300 za

taki hak to nie jest duzo - kupuj

Opublikowano
Hak wykonany przez polskiego rzemieślnika kosztuje 280 zł minimum. Wykonanie i wygląd to obraz nędzy i rozpaczy. 300 zł za używany to lekka przesada, a swoją drogą co za bydlak ogołaca samochód ze sprzętu? Pewnie ma do sprzedaży radio bez kodu, zestaw kluczy, trójkąt itd itp. Takich ludzi trzeba piętnować i nie kupować od nich!
Opublikowano

Zdecydowalem sie i kupuje od Niego ten hak....bede sie z nim targowal i jak juz bedzie go wysylal to napisze ile za niego zaplacilem :mrgreen:

Jesli chce sprzedac hak to niech sprzedaje.... :| moze akurat jest mu w niczym nie potrzebny a i moze tez kasy potrzebyje :?: ale to jest Jego sprawa :)

BMW wieczna miłość...