Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na wstepie dodam ze skorzystalem z opcji szukaj :!:

Interesuje mnie to autko, a koldanie.

Czy cena za takie autko 3500 euro to dobra cena (a moze zanizona czy zawyzona), na co zwrocic uwage w tym samochodzie przy zakupie itp

A i jescze jedno duzo takie autko pali, chdozi mi o normalna jazde

Opublikowano
Bardzo sympatyczne autko.Sam rozawżałem opcje kupna takiego szczerze mowiac zeby troche pokatować bo mocny silnik i naped na tył (=niezapomniana zabawa :twisted: :twisted: ) bo obecnego mi zal :roll: ,ale przeraza mnie fakt zdobycia do takeij bestyjki czesci zamiennych.Gadalem z typem ,ktory smiaga b10 V8s (stos. mlody model) i wspominal ze z akcesoriami i czesciami to w PL masakra. A szkoda........... :cry: :cry: :cry:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Witam!

A i jescze jedno duzo takie autko pali, chdozi mi o normalna jazde

Cena smiesznie mala, auto super - wrecz kultowe, ceny czesci bardzo wysokie (oczywiscie jak oryginalne) a czesci silnika wrecz nie do dostania, ale jak pytasz o spalanie to znaczy ze na takie auto nie bedzie cie za bardzo stac - bo to na odpalenie bierze wiadro wachy - spali lekko 20 ltr w miescie i z 15 na trasie - ale wrazenia z jazdy zapewne niezapomniane.

Na twoim miejscu celowalbym w E30M3, pali troszke mniej, ale z czesciami zdecydowanie latwiej....

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Znam auta nietypowe... jeździłem wieloma... BARDZO drogie utrzymanie i fajny samochód... jeśli Cię stać... Nie znam ceny części ale myślę, że BMW razy 3 a może i więcej. Dostępność to inny temat. Do "M" kupisz wszystko (też drogo) w ASO. Alpina to inny temat.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari