Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Koledzy gdzie mogę wymienic olej w ASB w białymstoku???? Edytowane przez Andrzej.s
E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.
Opublikowano
hehe dolaczam sie do pytania. tez jestem z bialego , tyle, ze ja olej musze tylko dolac. czy to skomplikowana sprawa? zrobie o sam czy potrzeba fachowca. jak sprawdzic poziom oleju . i gdzie najtaniej kupie olej dextron III?pzdr
Opublikowano

jaką masz skrzynię?

Wymiana i dolewka nie jest skomplikowaną sprawą ale trzeba miec kanał i czas

Opublikowano
Chłopaki ja narazie wszystko robie w V Maxie. Róg Skłądowej i Kopernika , zaraz przy tunelu. Chlopaki z forum polecali ten zaklad. Ja narazie nie narzekam, ceny bardzo przystępne..teraz bede robil u nich hamulce, a oleje tez juz pewnie niedlugo.
Opublikowano

yo. bylem wczoraj w maxie. strasznie sie rozczarowalem. powiedzialem o swoim problemie z automatem i koles skierowal mnie do sasiedniego budynku. poszedlem, a mechanik wydal sie dla mnei troche zielony jezeli chodzi o automat. pytal mnie czy uklad jest taki jak w audicach? hmmm to ja mam wiedziec?. zasugerowal zebym podlaczyl auto pod komputer za 50zl u kolesi w zakladzie obok. poszedlem powiedzialem, ze to bmw 5 z 92 roku. a koles do mnie "to e-36?". hehe powiedzialem, ze e34 . koles popatrzyl w jakims zeszycie cos i powiedzial, ze nie sa w stanie zbadac tego modelu skrzyni. czasami zaczynam wierzyc, ze mechanikiem "specjalista" moze byc kazdy.

aha przypomne, ze moj problem polega na tym, ze auto lapie biegi ze sporym opoznieniem a przy duzych predkosciach wlacza sie awaria skrzyni. czasami zeby auto ruszylo to trzeba podkrecic obroty i po paru sekundach dopiero zalapie bieg. pisalem o tym w innym watku i koledzy napisali, ze to prawdopodobnie brak dobrego poziomu oleju, badz sprawa komputera, bledow.

doradzcie mi jakis normalny serwis w bialym z kolesiami, ktorzy sie znaja na betach i dla ktorych skrzynie w automacie nie sa czarna magia. bylem w 4 serwisach wczoraj i nikt nie chce sie dotykac. pzdr

Opublikowano
No to załamka...i jak ja mam im dac autko zeby mi oleje wymienili? szok... mam nadzieje ze klocki i tarcze zmienią.. no i tłumik końcowy
Opublikowano
Panowie polecam chłopaka na Pogodnej zna sie na betkach praktycznie tylko tym sie zajmuje konkretny i nie ściemnia jak reszta konowałów w serwisach.
Opublikowano
Panowie polecam chłopaka na Pogodnej zna sie na betkach praktycznie tylko tym sie zajmuje konkretny i nie ściemnia jak reszta konowałów w serwisach.

a moglbys podac namiary na tego czlowieka? z gory dzieki

Opublikowano

witam

co do wymiany oleju w skrzyni automatycznej polecam Sielawe na Tęczowej w białymstoku.

robiłem tam swój automat i jestem bardzo zadowolony człowiek zna sie na rzeczy i co do ceny też jest uczciwa moim zdanie.

polecam z czystym sumieniem numer można znaleźć na białystokonline.pl lub poprostu podjechac i porozmawiać