Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ludzie kochani , proponowałbym najpierw ogarnąć temat a potem głos zabierać, a jak słysze że w tej cenie można kupić idealne M3 E36 a może prawie M3 E46 to mnie słabi :duh: . :!:

nie chcę być nie miły, i nie namawiam tu do krytyki Ciebie itd, itp. ale z tego co napisałeś to można wywnioskować że ja raczej czytać ze zrozumieniem potrafie tylko ktos pisać nie za bardzo potrafi...moze było wyjaśnić dlaczego cię "słabi"

i też proponuję ogarniecie ale...tego co się piszę.

Opublikowano
Ludzie kochani , proponowałbym najpierw ogarnąć temat a potem głos zabierać, a jak słysze że w tej cenie można kupić idealne M3 E36 a może prawie M3 E46 to mnie słabi :duh: . :!:

nie chcę być nie miły, i nie namawiam tu do krytyki Ciebie itd, itp. ale z tego co napisałeś to można wywnioskować że ja raczej czytać ze zrozumieniem potrafie tylko ktos pisać nie za bardzo potrafi...moze było wyjaśnić dlaczego cię "słabi"

i też proponuję ogarniecie ale...tego co się piszę.

Bono ale czytaj całoś a nie wyrowkowo :)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

też za dużo nie daje przeczytanie...ponieważ zaczęłeś od ceny auta od razu a nie od porównania prawie"zabytku" do ogólnodostępnego M3 e36, czyli tak jakbyś miał na myśli to iż cena za e36 M3 jest ..za mała...

I poprę Cię w ty też że nie ma co porównywac tych 2 aut..prawda i przyznaję rację, a to że napisałem tak a nie inaczej..to tylko kwestia zdziwienia..a nie orientwałem sie za bardzo w cenach e30 m3

Opublikowano

Ważne że sie zrozumieliśmy w końcu

pozdro

(tak nawiasem to widze że właściciel już chce na tym aucie zarobić , bo kupił go około pół roku temu za "60 tyś do negocjacji")

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Panowie prawda jest taka, że każde M3 są i będą samochodami kultowymi, ale E30 M3 to już jest 100% klasyk do którego nie można porównywać E36 lub tym bardziej E46, ponieważ powstały one w różnych epokach. Dla mnie E30 jest sentymentalnym autem,gdyż byłem kiedyś w posiadaniu pięknego czerwonego is-a i moim zdaniem jeżeli chodzi o image oraz prowadzenie tego auta to żadne E36 temu modelowi niedorówna!! A to tylko zwykły "is" który nie umywa sie do M3!! Tak naprawde M3 tylko przypomina zwykłą wersje, ale konstrukcyjnie są to zupełnie inne auta. W samym nadwoziu taka sama jest chyba tylko maska, natomiast reszta to zupełnie inna bajka-czyli: zderzaki, błotniki drzwi, tylna klapa a także bardziej nachylone i większe tylne słupki!! Ciekawostką a także nowinką w owych czasach, były wklejane szyby które miały poprawiać aerodynamikę( w serii były wkładane na gumową uszczelke). Co do silnika to czterocylindrowa poezja która wywodziła sie z silnika M10. Jednostka ta także posłużyła jako baza do budowy silników sportowych dla potrzeb formuły 1 i 2 i wtedy moc tych silników osiągała nawet 900KM!! Tak więc Panowie, biorąc pod uwage owe zaawansowanie kontrukcyjne to wcale nie dziwi mnie fakt że cena tych samochodów jest taka a nie inna!! Zresztą nawet i dobrze, ponieważ to auto przez wzgląd na cene kupią tylko fascynaci którzy będą traktować swoje "M3" w sposób kolekcjonerski a nie......!! Pozdrawiam
BMW i tylko BMW!!!!