Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja tu widzę kupie innych rzeczy do naprawy... Ja bym wstawił nowe, zależy ile kasy chcesz wydać. Za ile kupiłeś ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
siemanko wszystko bedzie nowe wstawione chodzi mi tylko o to wzmocnienie główne czy tez nowe czy prostowac?? niecałe 2000zl dałem wersja z abs i wspomaganiem
Opublikowano
Witam. Ja mam ten sam problem tylko ciut mocnirj ale nie ma tragedi.A teraz mam pytanko czy w okolicach miedzy lodzia a wawa(skierniewice,rawa mazowiecka,zyrardow itp)znajde jakies ciekawe szroty z gratami do bmw e30. znalazłem cos na allegro z okolic belchatowa i wydaje sie ze gosciu jest konkretny i ze ma sporo czesci w przystepnych cenach.Moze macie jakies nmiary z blizszych okolic. Zgory dzieki.
Opublikowano
Witam. Ja mam ten sam problem tylko ciut mocnirj ale nie ma tragedi.A teraz mam pytanko czy w okolicach miedzy lodzia a wawa(skierniewice,rawa mazowiecka,zyrardow itp)znajde jakies ciekawe szroty z gratami do bmw e30. znalazłem cos na allegro z okolic belchatowa i wydaje sie ze gosciu jest konkretny i ze ma sporo czesci w przystepnych cenach.Moze macie jakies nmiary z blizszych okolic. Zgory dzieki.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
A jestem sobie z woli pekoszewskiej. Jak masz jakies ciekawostki do e 30 to daj znac, moze sie gdzies ustawimy albo zdzwonimy. w sumie to mi teraz za wiele tych czesci nie potrzeba ale zawsze kilka drobiazgo sie znajdzie.