Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

mam do zamontowania czujnik temperatury zewnetrznej,w ktorym miejscu jest odpowiednie miejsce i ktoredy poprowadzic kabel??

dziekuje za pomoc

Opublikowano
,w ktorym miejscu jest odpowiednie miejsce
Za zderzakiem w tunelu wlotu powietrza od strony kierowcy
wpisz w szukaj i poczytaj pare postów a się wszystkiego dowiesz

Albo pomagasz albo nie piszesz. Nie nabijaj sobie postów. Tak zgadzam się że kolega mógł poszukać. Ale mogłeś mimo wszysstko mu napisać gdzie się znajduje

Opublikowano

kolego posłuchaj za posty to nic nie ma, więc troche mało trafna uwaga, skoro jesteś starszym członkiem tego forum sam wiesz jak jest że wiele razy powtarzaja się te same posty albo o tej samej tematyce, ja wiem z własnego doświadczenia że jak szukam czegoś to dowiaduje się jeszcze innych rzeczy. A troche spędzić czasu na forum nikomu nic złego nie zrobi. To nie jest moje pierwsze forum, i nie pierwsze problemy z samochodem tym czy innym.

Ale w taki sposób że co chwile ktoś otwiera podobne albo takie same tematy zaśmieca tylko serwer.

Opublikowano
w taki sposób że co chwile ktoś otwiera podobne albo takie same tematy zaśmieca tylko serwer.
Wiem ale jesteśmy jednak po to by sobie pomagać, A ostrzeżenie niech daje GÓRA. Jak ktoś powtarza po raz 3 temat na tej samej stronie to też mnie to denerwuje ale co poradzić.
Opublikowano

masz racje bo każdy chce się dowiedzieć, ale polacy to leniwi ludzie, zamiast wziąć browarka i usiąść przed monitorkiem i poczytać.

szkoda pisać