Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak jade od 100 do 130 to slysze szumy z szyby bocznej (dobrze spasowane napewno ) .czy jak wy jezdzicie to tez was to denerwuje jak wylonczycie radio / bo jak nie to chyba pujde do doktora(psycho) , ale sie boje bo jak spyta o firme auta . a sam bedzie takim samym jezdzil to bedzie mase pytan ale nie o mnie tylko o fure i nici z terapii .(moja zona mowi ze jeste lekki swir )mam dwa rozwiazania kopic nowe BMW albo zaczac jezdzic autobusami . lub sie pogodzic ze nie jest to pancerne z szybami jak kciuk , auto 325 qupe E36
Opublikowano
jak jade od 100 do 130 to slysze szumy z szyby bocznej

Jesteś pewien że to dochodzi z szyby. Mnie również szumiało jak trochę szybciej jechałem i okazało się że ten szum powietrza wydobywał się z kratki nawiewu dla pasażera. Zamknąłem i po kłopocie :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
kratka raczej nie bo od 2 miechow walcze nawet nowa uszczelke nabylem i podnosnik i reszte i nic gorzej i gorzej kasa wyrzucona a szumi i szumi . wiec wrucilem do starej uszczelki i jest lepiej nowe to niezawsze leprze w stara szyba wchodzi 2.5 mm a nowa ledwo 1 mm . (nigdy wiecej auta bez ramek ) juz zostalem expertem w ustawianiu szyby bez ramek w e36 ale to rozwiazanie troche niewypal . wiadomo jak nowe to ok, ale potem? Z gow...na bata nie ukrecisz poprosu lipa . w nowym BMw jest to inaczekj rozwiazane bardziej precyzyjnie . a tu archaiczne rozwiazanie i ten dosow bez czasu zwloki .