Skocz do zawartości

Pddmiana komputera(sterownika) z 1.8 do 1.6 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanki????co mi da gdy wymienie koputer z 1.8 do 1.6???moze ktos juz sie z tym bawil???bo prawdopodobnie muj komp sie psuje a mam komputerek z 1.8 od znajmego...moge tak sobie je podmienic???? :D
Opublikowano
troche kiepski pomysl ale powinien chodzic bo tylko mapy powinien miec inne jak jest od tego samego systemu elektronicznego to tylko bedzie za bogato i bedziesz mial rure okopcona i strzaly w rurze wydechowej jest to troche blad ale jezdzic bedzie ,
Opublikowano
śmiało możesz zrobić podmianę... przerabiałem to ze 2 lata temu i normalnie jeździ do dzisiaj i wcale wiecej nie pali nawet chipa mu założyłem i wszystko jest OK w końcu sonda reguluje skład mieszanki a mapa może i ma małe róźnice jednak te dwa silniki mają praktycznie tą samą budowę głowica i rozrząd jest ten sam... tylko korbowody są któtsze i jest różnica w wale