Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są tam i pisze że do 7 E-65 .To czemu w aukcji pisze co innego.Chyba trzeba odpóścić.

Może ktoś jeszcze coś powie na ten temat.

Opublikowano
Będzie to pasować do e-39 wizualnie i technicznie???

Czy technicznie - nie wiem, ale jeżeli chodzi o wygląd, to nie wydaje mi się żeby dobrze wyglądały na E39. Są zbyt masywne, zdecydowanie pasują do nowej 7er.

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl

Opublikowano
Nigdy nie bylem orlem z polskiego przepraszam jesli moje bledy tak kola w oczy ale na szczescie sa osoby ktore przeczesuja forum zeby wytykac popelnione bledy , Moze zapisz sie na forum ortograficzne znajdziesz tam wiecej kolegow .
Opublikowano
saiper , wybacz , ale uwazam ze srednio rozgarniety czlowiek powinien umiec poslugiwac sie ojczystym jezykiem , jesli chce w jakikolwiek sposob publikowac to co napisze. Pewnie zaraz sie ktos przyczepi, ze nie uzywam polskich znakow diaktrycznych , ale to przyzwyczajenie z czasow usenetu , kiedy uzywanie ich bylo niezgodne z tzw netykieta, bo wiele programow po prostu nie radzilo sobie z ich odczytem.
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano
O ile znajomy jeszcze nie sprzedał to myslę ze za jakies 1900 17tki da sie załatwić. Ale uwaga, to maniak jeździł na tym 3 miesiace i załozył od Mki. Felga ma wygląd jak z pudełka... Info na PW.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano

O ile sie nei mylę to są RH. Obok mojej firmy typ ma sklep z felami i założył włąsnie ten wzór. Kupił u mnie do tego opony F1 i? Po tygodniu chcial reklamowac opony. W zadnej wulaknizacji nie dawali rady zeby mu wywazyc te felgi, i dopiero wulkanizacja która mu wskazałem dała radę. Opony okazały sie dobre. Po prostu felgi z taniego aluminium z Chin i Ukrainy. Jesli nowa felga to przynajmniej AEZ...

P.S. Typ jeździ nowiuskim Passatem a ten wzór pasuje do tego auta jak za przeproszeniem ch.. do d..

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Polit napisał:

Po co pakować się w używki? Nie lepiej kupić nowe felgi? Ja na wiosnę przymierzam się do takich: http://www.allegro.pl/item286202574_felgi_aluminium_17_x7_5_5x120_wyprzedaz_2007.html

Z doświdczenia wiem że lepiej wpakować sie w oryginalną używke BMW niż kupować tanie felgi mało znanej firmy, ponieważ tak jak koledzy piszą, tanie felgi ciężko się wyważają(nawet z dobrej firmy oponą) i nie wytrzymują naszych dziurawych dróg!! Bardzo szybko sie wtedy krzywią a nawet pękają!! Pozdrawiam

BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano

Panowie, a wogóle jak by nie patrzeć to chyba najlepiej właśnie w naszych cudownych samochodach pasują i wyglądają oryginalne felgi BMW??Takie moje zdanie, ale to oczywiście rzecz gustu!!

Pozdrawiam

BMW i tylko BMW!!!!