Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam

mam taki problem podlaczylem radyjko w mojej beci i zostaly mi 3 kable (dodam ze radio dziala i sa podlaczoone glosniki) moglby mi ktos powiedziec od czego one sa :

1)czarno bialy

2)czewrono niebieski

3) bialy

a oto fotka

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//w3.bikepics.com/pics/2007%5C12%5C27%5Cbikepics-1128223-full.jpg

pozdro

Edytowane przez czarczi325i
Opublikowano

witam

nieznam kolorów wyprowadzeń kabli ale to możesz łatwo sprawdzić

jeden z tych kabli jest od zasilania wzmacniacza antenowego w tylnym lewym słupku a drugi od podświetlenia radia które reguluje się z podświetleniem zegarów, tam powinno ci się zmieniać napięcie a trzeci sam niewiem może do załączania wzmacniacza itp (ale nie jestem do końca pewny co do trzeciego

Opublikowano

Jeśli posiadasz instrukcje to powinno tam o tym na pewno pisać. Niestety ja Ci nie pomogę bo na radiach za bardzo się nie znam. Ale wiem o co chodzi bo sam kiedyś o tym szukałem. Bo mam niebieski wyświetlacz i trochę daje po oczach.

Jeśli by była taka funkcja to powinien być z tyłu kabelek od tego. I wtedy łączysz je i podświetlenie reguluje Ci się razem z podświetleniem deski.

Opublikowano
jezeli masz pomaranczowy kabelek w radiu to tam podlaczasz. a przewod w aucie znajdziesz po tym ze po zapaleniu swiatel pojawia sie na nim prad
www.auto-optima.pl