Skocz do zawartości

Jak wymontowac dmuchawe Gdzie ona jest POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

mam male pytanko; moze ktos mi podpowie jak wymontowac silniczek dmuchawy ogrzewania w 525 z '92r bez klimatyzacji

Dmuchawa nie chodzi i pali mi bezpiecznik nr 19; a moze to cos innego jakis przekaznik czy cos, moze ktos cos takiego mial

bardzo prosze o szybka pomoc bo nie da sie tym jezdzic zimno jak ... i szyby paruja :modlitwa:

z gory dzieki

Edytowane przez Zerwi
Opublikowano

Dzieki za podpowiedz zaraz pojde i tam sprawdze bo jak narazie to rozebralem w proszek i wyciagnalem caly kokpit (czy jak on tam sie nazywa) tyle tych kabli i kostek, zdejmuje pokrywe myslac ze sie juz dostalem a tu kurcze nagrzewnica i ani sladu silniczka :cry2:

zalamalem sie - tyle roboty na darmo

POMOCY!!!

Opublikowano
Niestety dostęp do silnika dmuchawy jest od strony silnika. Poszukaj w postach góra 10 dni wstecz. Było o tym. Niepotrzebnie rozbierałeś kokpit bo sprawa rozgrywa sie od strony komory silnika, i... dostęp nie jest prosty.
Bandite Motor Wagen