Skocz do zawartości

co z ta blenda da sie zrobic jeszcze...???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, kupilem sobie blende do mojej e36 na allegro od pewnego pana.

Wszystko oki bylo nawet wystawilem pozytywa ale zaczelo sie pierdo.. jak zaczelem ja lakierowac. Wiadomo jak sie lakieruje wszytko poszlo oki az do mokentu jak polozylem lakier. Blenda na srodku zapadla sie lakier sie zwazyl, rozpusila sie zywica z wluknem az przykleilo sie do blatu na ktorum schlo, pomalowalem ja wczoraj z rana dzis chcialem ja zamontowac ale normalnie ten widok wyprowadzil mnie z rownowagi. Najchetnej bym dostal w swoje rece tego goscia co to produkuje i sprzedaje.

Jak myslicie co da sie z tym zrobic i dlaczego moglo to sie zwearzyc rozpuscic rzywice i zapasc.???

W tym bialym miejscu na foto lakier wogole nie wysechl a bleda sie zapadla.

http://images27.fotosik.pl/130/4b6b1c05b4dfc6f1.jpg

http://images34.fotosik.pl/87/0a8f1374b259953b.jpg

Edytowane przez zaba84
Opublikowano (edytowane)

dobra cisza czyli rozumie ze wy... do kubla..oki...

to moze inne pytanie gdzie moge kupic orginalna taka blende i jaki jest jej koszt???

Edytowane przez zaba84
Opublikowano
dobra cisza czyli rozumie ze wy... do kubla..oki...

to moze inne pytanie gdzie moge kupic orginalna taka blende i jaki jest jej koszt???

Ja najpierw bym zadzwonił do gościa i zapytał się go dlaczego tak się stało. Te parę groszy więcej na telefon Cię nie zbawi, a może coś ciekawego się dowiesz. Ewentualnie trochę pogadasz, może zamianę zrobi. A jak nie, to go opi.. ;)..ol i to zdrowo, a później napisz do reszty ludzi z aukcji o twoim przypadku.

A jeśli nie, to może pokombinuj? :think: Czymś to pokryć, jakimś lakierem bezbarwnym (aby wzmocnić i ukryć jakieś "wady") i znowu nałożyć właściwy kolor? Niestety nie znam się na malowaniu, ;) także moja podpowiedź może być lakoniczna. :D

Opublikowano

Jeśli dałeś za nią ok 50pln to się sam zastanów co się mogło stać.

Jeśli jednak kupiłeś za 200 lub więcej to bym dzwonił z reklamacją. Kolega zakładał do coupetki coś za ok 200 i bez problemu trzymała wymiary i ładnie się dała polakierować

Opublikowano
Jeśli dałeś za nią ok 50pln to się sam zastanów co się mogło stać.

Jeśli jednak kupiłeś za 200 lub więcej to bym dzwonił z reklamacją. Kolega zakładał do coupetki coś za ok 200 i bez problemu trzymała wymiary i ładnie się dała polakierować

dalem za nia 44zl..:D.... kiedys kupowalem rozne rzeczy z wlukna i zywicy

i bylo oki.. tylko teraz w jednym miejscu na srodku jakby cos ja rozpuscilo albo cus...