Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Jaki jest wg Was najlepszy wosk do nakladania go recznie i polerowania takze recznego ?

Prosze podawajcie pelna nazwe, a nie tylko producenta :-).

Dla mnie najwazniejsze kryterium to : POLYSK i trwalosc tego polysku :cool2: .

Ma byc to wosk do aplikacji po kazdym myciu auta .

Myslalem o ktoryms z produktow modnej ostatnio firmy Meguiars :

http://www.allegro.pl/sklep/288504_meguiar_s_allegro

Ale czy one naprawde sa to dobre i warte swoich wysokich cen ?

z gory dzieki

pozdrawiam

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Witam!

Osobiście polecam Armor All, pierwszy raz ich wosk ULTRA SHINE kupiłem u dealera VW za nie małe pieniądze, ale od tego czasu kupuję tylko AA. Dziś już nie mają tego wosku w ofercie za to godny polecenia jest jego następca Wax-It-Dry® Gel (trudne do znalezienia na (o)polskim rynku, a autko świeci się jak psu jajca).

http://www.armorall.com/products/view_product.php?product_id=21&main_group=2&category_index=wash_wax

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja mam sporo produktow Meguiars (m. in. NXT Tech Wax i Quick Detailer) i jestem b. zadowolony-do tej pory to najlepsze srodki, jakie uzywalem.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano

Niestety nie wiem gdzie moge kupic ArmorAll'a :-( .

A wlasnie jak sie sprawdza ten NXT Tech Wax ? Cene ma ostra, bo az 90 zl :-O.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Niestety nie wiem gdzie moge kupic ArmorAll'a :-( .

A wlasnie jak sie sprawdza ten NXT Tech Wax ? Cene ma ostra, bo az 90 zl :-O.

Bardzo dobrze sie sprawdza... :)

Ale tak naprawde zeby wosk dal b. dobry efekt, to warto zrobic polerke i wyczyscic lakier, zwlaszcza w starszych samochodach.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Ja ostatnio uzywam wosku w sprayu,nie pamietam nazwy,ale na opakowaniu puszki jest zdjecie Martyny Wojciechowskiej :8) No i nawet ten wosk sie dobrze sprawuje
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
polecam wszystko Meguiars'a, najlepiej kupić na ich stronie internetowej. mają przedstawiciela na PL no i sa dokładne opisy.