Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam do was serdeczna prosbe!: gdzie dokładnie znajduje sie tor wyscigowy ten w czy koło lublina(tam gdzie ///M-ki urządzaja sobie drift:)) bardzo prosiłbym o podanie mi konkretnych namiarów!!! bo chce troszke przegonic swoja bmw po torze i zobaczyc jak sobie bedzie radzic:):) a i ile sie tam płaci i kiedy mozna poszalec?

POZDRO!

Opublikowano

Jestem z Lublina.Tor jest na uboczu miasta na ul.Zemborzyckiej.Miałeś okazje wczoraj poszalej bo był Minimax KSJ otwarty dla wszystkich,płaciło się po 20zł i normalnie brałeś udział w zawodach.Startują zarówno amatorzy zwykłymi autami w ramach teningu szybkiej bezpiecznej jazdy jak i zawodowcy więc można nawet pooglądać.Wczoraj była stajnia Steca Lancery i przyjechał Kuchar też swoim Lancerem.

Ogólnie tor mozna wynająć prywatnie w Automobilklubie lubelskim na tygodniu za 800zł w wekeendy za 1500zł.

Musisz śledzić stronę automobilklubu chełmskiego bo on te imrezy dla wszystkich organizuje i za 20zł mozna pośmigać.